TV NL EN

Willem Arondéus schuimtaart

Arnon Grunberg Ontmoet Bart Nauta en Alicja Gescinska

Vergeten Helden

Programma gemist?

Kijk nu alle programma’s terug op de De Balie TV of luister onze podcast.
Waardeer je onze programmering? Je kunt hier eenvoudig een Kijk- en Luisterbijdrage doen.

UITGELICHT

Willem Arondéus schuimtaart

Een tijdelijk monument voor kunstenaar en verzetsheld Willem Arondéus

De Balie programmamaker Merlijn Geurts duikt samen met kunstenaar Sarah van Sonsbeeck in de geschiedenis van De Balie – van “onvrije gemeente” naar huis van het vrije woord. Met artistieke ingrepen brengen ze deze geschiedenis tot leven in de dagelijkse praktijk van De Balie. Met als eerste project de Willem Arondéus schuimtaart.

Ons terras is weer open!

Reserveer een tafeltje om lekker in de zon of warm onder onze heaters te lunchen en borrelen. Het terras is elke dag geopend van 12:00 – 18:00 uur.

Wil je liever thuis eten? Met het gemak van een paar klikken krijg je de gerechten van De Balie thuis bezorgd. 

Jongeren Uit het Zicht

De Balie Live Journalism, de onderzoeksredactie van De Balie, is samen met AT5 een nieuw onderzoek gestart naar online shaming, sextortion, exposing en de gevolgen daarvan. Kan Amsterdam jongeren hiertegen beschermen?

Mis nooit meer een programma
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief!

Take away-bar

Verwen jezelf tijdens je dagelijkse wandeling met een kop koffie, De Balie Bol of een goede pasta. De take away-bar is elke dag geopend vanaf 10:00 uur. Loop binnen of bel naar 020-5535 130.

Jouw event in De Balie?

Een geliefde plek voor ontmoetingen, verdiepende en informele gesprekken – midden in het hart van Amsterdam. Een prachtige en veelzijdige locatie voor een (online) evenement.

Vrienden van De Balie

Vind jij het belangrijk dat onderwerpen die ons allemaal aangaan niet alleen in Den Haag worden beslist? Word Vriend van De Balie en steun onze onafhankelijke programma’s.

Steun De Balie

Zie jij ook de noodzaak van het vrije, publieke debat? Je kunt op verschillende manieren meewerken aan de onafhankelijkheid van De Balie en het verbreden en verdiepen van de programmering.