TV NL EN

We zijn weer open!

Kijk vanaf 1 juni weer films op het witte doek in De Balie Cinema

Raad voor Cultuur positief over De Balie

PROGRAMMERING

Kijk, Lees & Luister

De Verdieping gaat door waar onze zalen ophouden. Kijk hier De Balie TV, luister onze podcast en lees achtergrondartikelen.

De Raad voor Cultuur brengt een positief advies uit over De Balie

Minister van Engelshoven en het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap scheppen voor het eerst sinds jaren meer ruimte in de culturele basisinfrastructuur en we zijn erg blij dat de Raad haar adviseert De Balie op te nemen.

We zijn weer open!

Kom je weer films kijken, naar programma’s of een hapje eten bij ons?

2020Solidarity

Heeft u in ruil voor een donatie een print uitgekozen? Dan ontvangt u van ons een persoonlijk bericht met informatie over het toezenden of ophalen van de desbetreffende print.

Live Journalism

Het nieuwste onderzoek van onze Live Journalism-redactie gaat over kansenongelijkheid op de basisschool. Wat kunnen docenten, ouders en schoolleiders doen om dit te bestrijden?

Wil je ook Vrienden worden?

Vind jij het belangrijk dat onderwerpen die ons allemaal aangaan niet alleen in Den Haag worden beslist? Word Vriend van De Balie en steun onze onafhankelijke programma’s.


Café-restaurant

De plek waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner of borrel.

Zaalverhuur & banqueting

Een geliefde plek voor ontmoetingen, verdiepende en informele gesprekken – midden in het hart van Amsterdam.

Steun De Balie

Zie jij ook de noodzaak van het vrije, publieke debat? Je kunt op verschillende manieren meewerken aan de onafhankelijkheid van De Balie en het verbreden en verdiepen van de programmering.