TV NL EN

De Verkiezingen in De Balie

De Verkiezingen: Economiedebat

De Verkiezingen: Geneesmiddelendebat

Onze programma’s gaan door! Kijk vanuit huis gratis mee via onze livestream.

Programma terugkijken

Wil je een programma van De Balie terugkijken? Ga nu naar De Balie TV!
Waardeer je onze programma’s? Je kunt hier eenvoudig een Kijk- en Luisterbijdrage doen via iDeal.

UITGELICHT

De Verkiezingen in De Balie

Campagnes, lijstduwers, zwevende kiezers, en veel beloftes: de Tweede Kamerverkiezingen zijn in aantocht en de rode potloden worden geslepen. De komende tijd komt nagenoeg alles aan bod in De Balie wat politiek betreft.

Thuis bezorgd

Je hoeft niet meer de deur uit om van onze gerechten te genieten. Met het gemak van een paar klikken krijg je een heerlijke lunch of diner thuis bezorgd. 

De Balie blijft open, ook voor thuisblijvers

We lichten een aantal van onze favoriete programma’s op thema, podcast afleveringen en films op Picl uit, zodat jij de aankomende weken ook thuis door kan komen.

Mis nooit meer een programma
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief!

Take away-bar

Verwen jezelf tijdens je dagelijkse wandeling met een kop koffie, De Balie Bol of een goede pasta. De take away-bar is elke dag geopend vanaf 10:00 uur. Loop binnen of bel naar 020-5535 130.

Jouw evenement in De Balie?

Een geliefde plek voor ontmoetingen, verdiepende en informele gesprekken – midden in het hart van Amsterdam. Een prachtige en veelzijdige locatie voor een (online) evenement.

Vrienden van De Balie

Vind jij het belangrijk dat onderwerpen die ons allemaal aangaan niet alleen in Den Haag worden beslist? Word Vriend van De Balie en steun onze onafhankelijke programma’s.

Steun De Balie

Zie jij ook de noodzaak van het vrije, publieke debat? Je kunt op verschillende manieren meewerken aan de onafhankelijkheid van De Balie en het verbreden en verdiepen van de programmering.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer een programma! Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van De Balie.

Inschrijven