TV NL EN

De Balie zoekt uitbreiding voor haar keukenbrigade

In het hart van Amsterdam produceert De Balie talkshows en publieksprogramma’s over thema’s die ons allemaal aangaan voor zeer veel verschillende groepen. Met haar programmering vraagt De Balie voortdurend aandacht van publiek, politiek en media voor ontwikkelingen in de samenleving. 

De Balie heeft een groot cultureel café-restaurant met ongeveer 120 zitplekken aan het Leidseplein. We voeren een dagverse ontbijt-, lunch- en dinerkaart met huisgemaakte en seizoensgebonden producten. De Balie verzorgt ook regelmatig grote luxe diners, lunches of borrels uit eigen keuken voor groepen van 20 tot 200 gasten. Het café-restaurant is een ontmoetingsplek voor publiek van de programma’s van De Balie en de andere theaters, bioscopen en podia rondom het Leidseplein. Een vlugge doorloop is dan ook essentieel en vormt het uitgangspunt van het keukenbeleid. De Balie bestaat uit een bevlogen team van circa 70 collega’s waarvan ongeveer de helft binnen het horecateam werkzaam is. 

Waarom werken bij De Balie?
  • Je vind het leuk om in een culturele omgeving te werken;
  • Je houdt van aanpakken en wil graag alle ins en outs van het koksvak leren;
  • Je wilt werken in een keuken waar de samenwerking tussen bar en keuken prettig is.
Wat bieden wij!
  • Een salaris conform Horeca CAO in relatie tot je opleiding en ervaring;
  • Een jaarcontract voor minimaal 24 uur per week, met de intentie tot verlenging;
  • Eventuele overuren worden gecompenseerd d.m.v. een tijd-voor-tijd regeling;
  • Werkkleding, wasserette en werkschoenen worden verzorgd door De Balie;
  • Je kunt gratis naar onze programma’s en dagelijkse cinema;
  • Je komt terecht in een professioneel, bevlogen en gezellig team;
  • Een inspirerende en dynamische werkplek in het hart van Amsterdam.
Wie zoeken we?
  • Een man/-vrouw met passie voor koken en eten;
  • Een teamplayer die goed samenwerkt en communiceert;
  • Een persoon met een open houding die past bij De Balie.
Wat breng je mee?
  • Affiniteit met het koksvak. Enige ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk;
  • Je bent woonachtig in regio Amsterdam;
  • Een flexibele inzetbaarheid, je bent ook in de avonden en weekenden beschikbaar.

Solliciteer

Stuur je motivatiebrief met CV o.v.v. “Sollicitatie kok” t.a.v. Sabina Alirzayeva naar hr@debalie.nl en vermeld of je solliciteert als zelfstandig werkend kok of Lunchkok. Voor eventuele vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Bregje Gevaert via bregje.gevaert@debalie.nl

Referentieonderzoek zal onderdeel vormen van deze sollicitatieprocedure. De vacature sluit zodra er voldoende geschikte kandidaten gevonden zijn. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.