TV NL EN

Nieuwe gasten Operatie Interview bekend

Met o.a. Youp van ’t Hek, Beau van Erven Dorens en Hugo de Jonge.

De spannendste talkshow van Nederland is terug! Zondag 12 januari start het nieuwe seizoen van Operatie Interview. Tijdens de eerste aflevering geeft cabaretier Youp van ’t Hek de touwtjes uit handen en wordt bevraagd door drie geheime interviewers. De volgende twee afleveringen zijn met Hugo de Jonge en Beau van Erven Dorens. Houd onze website in de gaten voor de vierde en laatste gast van dit seizoen.


Operatie Interview
In het maandelijkse programma Operatie Interview wordt het vraaggesprek ontleed. Eén gast en drie interviewers. Wie de interviewers zijn, blijft tot op het podium geheim voor de gast. Het publiek weet naar welke antwoorden de interviewers vissen; de hoofdgast niet. Lukt het de interviewers om binnen de tijd onthullende antwoorden te ontlokken of de hoofdgast tot tranen te roeren? Wie heeft de ‘kunst van het interviewen’ volledig onder de knie?

Operatie Interview kende al spannende, spraakmakende en ontroerende interviews. Zo werd burgemeester Eberhard van der Laan – tot zijn grote verrassing – ondervraagd door zijn eigen vrouw, ging Sylvana Simons de confrontatie aan met interviewer Wilfred Genee, en bekeerde Hedy d’Ancona topvrouw Neelie Kroes tot het feminisme.

1 gast, 3 geheime interviewers. Wie heeft de kunst van het interviewen het meest onder de knie?

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer een programma! Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van De Balie.

Inschrijven