TV NL EN

Stage Communicatie

solliciteer t/m 12 september
Stage communicatie
24 uur
1 oktober 2021 t/m 28 februari 2022
In het hart van Amsterdam produceert De Balie talkshows en publieksprogramma’s over thema’s die ons allemaal aangaan. Met onze programmering vragen we voortdurend aandacht van publiek, politiek en media voor ontwikkelingen in de samenleving. Kom jij ons daarbij helpen? We zoeken een Stagiair(e) Communicatie.

Wat ga je doen?

Dat hangt af van jou profiel en interesses. Hou je van schrijven en eindredactie? Dan zetten we je vooral daar in. Ligt je meer hart bij foto of video? Dan ga je vooral met beeld aan de slag. Heb je een grenzeloze fascinatie voor sociale media? Dan leggen we daar het zwaartepunt. Wil je alles tegelijk leren? Ook geen probleem, dan fiksen we dat.

Als stagiair(e) draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Communicatie. Het betreft een stage voor drie dagen per week. Een halve dag hiervan besteed je aan onze interne opleiding: De Balie Academie. In vijf maanden leer je van experts binnen en buiten De Balie. Je volgt workshops bij alle afdelingen binnen de organisatie, leert hoe maatschappe- lijke thema’s hun weg vinden in het publieke gesprek en welke rol De Balie daarin speelt. Uiteindelijk maak je – samen met de andere stagiairs – een eigen programma over een actueel onderwerp.

  • Een inspirerende stageplek
  • Een stagevergoeding van 180,- per maand en eventuele reiskosten
  • Toegang tot onze programma’s en films
  • Een kans je netwerk te vergroten en benutten

Onze stagiairs kregen na hun stage banen bij organisaties als World Press Photo, VPRO, Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, Nieuwsuur, Movies that Matter en natuurlijk De Balie zelf.

Solliciteer

Stuur je motivatiebrief (max. 300 woorden) met CV o.v.v. “Stage Communicatie” naar Jeroen Pen (Hoofd Communicatie) jeroen.pen@debalie.nl. De sluitdatum van deze vacature is zondag 12 september 2021.