TV NL EN

De Balie x Holland Festival

Hét festivalhart van 1 juni t/m 1 juli

de gehele maand juni

In de gehele maand juni is De Balie hét festivalhart van het Holland Festival. Als uitvalbasis is De Balie de hub waar je alles kan vinden wat je nodig hebt; van kassa tot unieke HF-merchandise. Daarnaast zijn we de ideale plek om met je vrienden en/of familie na te praten over de voorstellingen. Je favoriete artiest ontmoeten? Dit kan! In De Balie kan je hen ontmoeten tijdens een Meet the Artist en/of verdiepende Artist-to-Artist talks. Misschien spot je zelfs je favoriete maker van het festival bij ons aan de bar. Aan de DIY’ers onder ons is ook gedacht met verschillende workshops die in De Balie te volgen zijn.

De Balie en Holland Festival hebben daarnaast de handen in één geslagen en maken in samenwerking drie programma’s, Young Bookclub: adrienne maree Brown, The Art of Violence en Artist to artist: with adrienne maree brown.

Meer over het Holland Festival

Het Holland Festival, het in 1947 opgerichte toonaangevende internationale podiumkunstenfestival, presenteert ruim 200 voorstellingen, 40 producties, 19 voor het Holland Festival nieuwe makers, waarvan 6 nog nooit eerder in Nederland hebben opgetreden, op 20 verschillende locaties in de stad. Ontmoetingen, gesprekken, tentoonstellingen, podcasts, workshops, films, events en rituelen met en over kunstenaars maken het programma van een festival compleet.