TV NL EN

Sibel Senel

Filosofische en psychologische, surrealistische tekeningen.

Sibel Senel is een kunstenares die op een surrealistische en betekenisvolle wijze emoties weet vast te leggen in haar kunstwerken. Haar werken zijn doordrenkt van diepere betekenissen die ons uitnodigen om stil te staan bij de emoties, onrechtvaardigheden, politieke spelletjes en ethische kwesties in onze wereld.

Met haar penseel toont Sibel op een unieke manier de filosofische kijk op deze kwesties, waarbij ze niet alleen emoties belicht, maar ook aandacht schenkt aan onderwerpen als dierenrechten en vrouwen-/mensenrechten. Dit resulteert in een diepgaande en impactvolle boodschap die haar werken versterkt.

In het kort is Sibel een bescheiden kunstenares die haar visie op de wereld op een kunstzinnige en aangrijpende manier uitdraagt en zo een breder publiek weet te bereiken. Haar werk is dan ook een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Voor meer informatie: https://www.instagram.com/emotionpainting_amsterdam/

EN

Sibel Senel is an artist who captures emotions in a surreal and meaningful way in her artworks. Her works are imbued with deeper meanings that invite us to reflect on emotions, injustices, political games, and ethical issues in our world.

With her brush, Sibel uniquely presents the philosophical perspective on these issues, highlighting not only emotions but also subjects such as animal rights and women/human rights. This results in a profound and impactful message that reinforces her works.

In short, Sibel is a modest artist who expresses her vision of the world in an artistic and poignant way, thus reaching a broader audience. Her work is therefore a valuable addition to any art collection.