TV NL EN

Maak kennis met De Mix!

GOEDE GESPREKKEN met LEUKE MENSEN over BELANGRIJKE ZAKEN

De Mix is een netwerk van jonge Balie-ambassadeurs, divers in denkbeelden, achtergrond en loopbaan. De leden komen maandelijks bij elkaar om een De Balie-programma bij te wonen en samen na te praten om verschillende perspectieven te delen en elkaars gedachten aan te scherpen. 

De Mix is voor jonge professionals die willen investeren in inhoudelijke verdieping, en van gedachten willen wisselen met gelijkgestemden van buiten hun eigen (professionele) bubbel. 

Op 5 september opent het nieuwe seizoen van de Mix. Om 18:30 begint de borrel, en kan er iets kleins gegeten worden. Daarna bezoeken we samen het programma Wie brengen we groot?. Na afloop praten we verder met elkaar en de sprekers aan de bar.

Meld je aan via onderstaand formulier, nodig vrienden uit en maak gratis kennis met De Mix!


Aanmelden

Naam(Vereist)
Neem je iemand mee?

Als lid van De Mix steun je De Balie met een financiële bijdrage van €500 per jaar. Ter bevordering van de inclusiviteit van De Mix bestaat er een De Balie-beurs. Zo draagt iedere mixer naar draagkracht bij en ontstaat er een diverse groep waarbij verschillende perspectieven met elkaar in aanraking komen.