TV NL EN

Chloé Rutzerveld

STUDIO 2

Chloé Rutzerveld (STUDIO 3) is kritisch food designer en auteur van Food Futures – How Design and Technology can Reshape our Food System. Ze ontwerpt toekomstscenario’s voor nieuwe manieren van voedselproductie en consumptie, waarin de mens zelf een grote rol speelt. Haar passie voor eten, fascinatie voor natuur en interesse in technologie komen terug in haar werk. Ze streeft ernaar om ons eten efficiënter, gezonder en duurzamer te maken door middel van het inzetten van technologie als hulpmiddel van de natuur.

In de media:

3D Printed Food: The Future of Healthy Eating (TEDx)

Dagelijke dosis design (VPRO)

“Dagelijks vitamineshakes? Of toch gewoon een boterham met chocopasta” (Trouw)

Pistoletje plofsprinkhaan als eiwitbom. Met joppiesaus. (NRC)

“Eten we in de toekomst plofinsecten? Antwoord(en) op die vraag vindt u in Nemo (Volkskrant)