TV NL EN

De Balie Zomerkamp: Ontmoet de Ander (week 1)

Voor kinderen van 11 t/m 13 jaar

Programmamaker
In samenwerking met
Deze zomer organiseert De Balie drie keer een zomerschool voor iedereen van 11 tot en met 13 jaar, een programma van een week samen met leeftijdsgenoten uit alle stadsdelen.

Deze zomer organiseert De Balie drie keer een zomerschool voor iedereen van 11 tot en met 13 jaar, een programma van een week samen met leeftijdsgenoten uit alle stadsdelen.

Zomerschool: Ontmoet de Ander staat in het teken van wat het betekent om samen in een stad te wonen. De week opent met een verhaal over een Amsterdamse held: van Rembrandt tot Nouri. Daarna kijken we naar jouw verhaal: herken je dingen uit het verhaal van de held? Heb je in jouw familie ook mensen die iets megagoed kunnen? Is Nouri een held? Of Rembrandt? En wat maakt iemand een held? Zou jij er óók een kunnen zijn? Door middel van allerlei bijzondere workshops leert iedereen om zijn of haar eigen verhaal te vertellen en begrip te krijgen voor het verhaal van een ander.

Hoe de workshops er precies uit gaan zien houden we nog even geheim, maar wel dat ze gegeven worden door:

Yarmill Kromhout een dansdocent die ervan houdt om verschillende dansstijlen met Hiphop te combineren. Hierdoor ontstaan nieuwe en veelzijdigheid dansstijlen met uitdagingen waarin je je kunt ontwikkelen. 

Onyema Onwuka is gelukexpert, senior coach en regisseur. Zij helpt leiders in binnen én buitenland om meer leiderschap, geluk en succes te creëren in hun persoonlijke leven en werk. Haar methode is uniek: ze combineert moderne neurowetenschap, met eeuwenoude spiritualiteit én theatrale werkvormen. Dat is verrassend, uitdagend en het helpt jou om je eigen gelukexpert te zijn zodat jij bewust jouw meest gelukkige leven creëert.

Esther Eva Verkaaik is Verteller voor groot en klein. Haar overtuiging dat mensen hun kwaliteiten overvloedig tonen, als je je ogen, maar niet in je zak hebt, is haar grote drijfveer in het Samen Maken. Dwars door alle verschillen heen werkt zij met de menselijke behoefte om gezien te worden binnen een gezamenlijke creatie. Daar gaan mensen letterlijk van stralen dat verbindt altijd.

Ludwika Kowalewska werkt graag met verschillende kunstdisciplines, dit kan film, muziek, schilderen, beeldhouwen zijn maar ook gewoon spel en debat. In de workshops van de eerste week werkt ze met de groepen aan verschillende disciplines, beeldhouwen in speksteen, tekenen/schilderen en samen muziek maken.

Periode

Aanmelden is gratis. Tussendoortjes en lunch zijn inbegrepen. Het Zomerkamp van De Balie wordt in de volgende weken georganiseerd:

Programma’s

18 t/m 22 juliVan 09:00 – 16:00 uur
25 t/m 29 juliVan 09:00 – 16:00 uur
1 t/m 5augustusVan 09:00 – 16:00 uur

Aanmelden

Wil je je opgeven? De zomerweek is gratis en er is per week plek voor maximaal 30 kinderen. Aanmelden is verplicht. Via de knop hieronder kun je het inschrijfformulier invullen.