TV NL EN

VeerEvent 2019: Succes is een keuze

Tijdens het VeerEvent nemen we deze stelling onder de loep, en treden we in debat met ons publiek op basis van lezingen, toneel en paneldiscussie. Hoe maakbaar is ons leven werkelijk? En wat betekent het om individuele maakbaarheid te onderschrijven?

Door
De VeerStichting

Succes is een keuze

“Succes is een keuze” is tegenwoordig een veelgehoord adagium. Zelfhulpboeken, TED-talks en cursussen die ons een winnaarsmentaliteit aanmeten lijken populairder dan ooit. Als student vliegt het om de oren: jij bepaalt je eigen succes. Tijdens het VeerEvent nemen we deze stelling onder de loep, en treden we in debat met ons publiek op basis van lezingen, toneel en paneldiscussie. Hoe maakbaar is ons leven werkelijk? En wat betekent het om individuele maakbaarheid te onderschrijven?

We dagen ons publiek uit aan de hand van uiteenlopende bijdragen van Gerard Bodifee (astrofysicus en filosoof), Pieter Riemer (partner bij Linklaters LLP), Jelle van Baardewijk (filosoof verbonden aan de Vrije Universiteit) en Melvin Littel (salestrainer bij Pepperminds).

 

Aanmelden is gratis: meld je hier aan.

Over de VeerStichting:

De VeerStichting organiseert sinds 1978 jaarlijks een tweedaags evenement in Leiden waar 250 ambitieuze studenten en 250 vormgevers van de maatschappij samenkomen rondom een maatschappelijk relevant thema. Het thema van het veertigste symposium, op 13 en 14 juni 2019, is “Grenzen aan maakbaarheid?” en behandelt vanuit verschillende invalshoeken vraagstukken rond maakbaarheid, succes, macht en onmacht. Meer informatie op veerstichting.nl.