TV NL EN

Vonk-avond: The Flower Family

Duurzame start-up The Flower Family wil haar verhaal delen, maar hoe? Denk met ons mee tijdens de volgende VONK-avond.

Georganiseerd door
The Rock Group
Aanmelden via
connect@therockgroup.biz

Duurzame start-up The Flower Family wil haar verhaal delen, maar hoe? Denk met ons mee tijdens de volgende VONK-avond.

Tijdens VONK nodigen wij een duurzame start-up uit. Samen met het publiek denken wij na over een vraagstuk vanuit deze start-up. Zo komen bij VONK professionals samen die de start-up weer een stukje verder brengen.

Dit keer buigen we ons over een uitdaging van start-up The Flower Family die in duurzame bloemen handelt. The Flower Family werkt onder andere samen met gecertificeerde kwekers die zich inzetten voor een duurzame werkwijze en streeft naar een duurzame bezorging van de bloemen. Ook begeleidt en coacht The Flower Family hun ‘talenten’: een groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die ze laten op bloeien in onze maatschappij door ze een veilige en vertrouwde werkplek te bieden.

Bloemen met een verhaal, sociaal, duurzaam én stijlvol. Dit maken de bloemen nog mooier dan zij al zijn. “Wij willen dit verhaal delen!” Maar hoe kan je dat het beste doen? Help jij hen aan een creatief marketingplan? Of heb je kennis van de sector of wil je gewoon meer weten over The Flower Family? Meld je dan aan! De toegang is gratis, wel graag opgeven via connect@therockgroup.biz

Deze VONK vindt plaats op 1 oktober in de Balie op het Leidseplein in Amsterdam. De avond start om 19.15 uur en zal tot ongeveer 21.00 duren en je bent van harte welkom om daarna met ons aan de bar na te praten.