TV NL EN

Grote Zaal

capaciteit
28/56 personen*
Oppervlakte
100 m²
Onze Grote Zaal is ruimtelijk maar toch intiem – en daardoor geschikt voor diverse evenementen. De zaal ademt een authentieke sfeer door de houten vloer en originele lambrisering, en kan naar wens baden in daglicht of geheel verduisterd worden.

Deze voormalige rechtszaal is een vlakke vloer theaterzaal, d.w.z. een zaal zonder podium, met een inschuifbare tribune. Onze Grote Zaal is onder andere geschikt voor lezingen, debatten, presentaties en film- en videoprojectie en uitstekend te combineren met de naastgelegen Salon en Filmzaal. U kunt hier een 360° foto van de zaal bekijken.

Voor de (hybride) evenementen en bijeenkomsten worden 28 tafeltjes geplaatst. Bij het placeren per persoon is de capaciteit 28 personen, in duo’s (personen uit een huishouden aan dezelfde tafel) kan dit worden uitgebreid tot maximaal 56 personen. 

Tarieven excl. btw

1 dagdeel
€1.795,-
2 dagdelen
€2.625,-
3 dagdelen
€3.195,-

Wil je bezichtigen?

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging, neem contact op via 020-5535150, stuur een mail naar zaalverhuur@debalie.nl of vul het aanvraagformulier in.

* Met de huidige situatie van 1,5 meter afstand zijn de capaciteiten van onze zalen aangepast.

Mogelijke opstellingen

I.v.m. de 1,5 meter afstand maatregelen werken we uitsluitend in een vaste opstelling met losse tafeltjes verspreid over de zaal.

Er zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. De tribune heeft 142 zitplaatsen maar het aantal stoelen kan uitgebreid worden tot 220. Tijdens een feest of borrel is er plaats voor maximaal 600 personen.

Technische specificaties

Bij elk evenement en in alle zalen krijgt u professionele ondersteuning van onze theatertechnici.

  • Afmetingen zaal: 19,5 m x 9,5 m (lengte x breedte). Hoogte: 7 m (onder lichtbrug), 4,8 m (onder grid)
  • Afmetingen speelvloer: 8,5 m x 10 m (breedte x diepte bij 142 zitplaatsen)
  • Hardhouten vloer, zwevend
  • Uitgebreide videofaciliteiten, waaronder een projectiescherm, diverse klikkers en verloopjes
  • Uitgebreide mogelijkheden voor programma’s variërend van film en debat tot multimediapresentaties
  • 5.1 surround opstelling voor filmvertoningen
  • Projectie voor digitale cinema tot 2K, filmprojectoren voor 35 mm
  • Video spelers voor diverse formaten, o.a. DCP
  • Livestream als extra service mogelijk
  • Technische lijst beschikbaar op aanvraag

Extra services

HD livestream

De Balie beschikt in zowel de Grote Zaal als de Salon over HD meer-cameraregie met opname- en streamfaciliteiten waarmee meer dan 1000 kijkers tegelijk bediend kunnen worden. Hierdoor hoeven ‘thuisblijvers’ of mensen in het buitenland niets van uw programma te missen. Uw bijeenkomst kan live worden gevolgd, naar wens via een open of besloten kanaal.

Adverteren

De Balie biedt de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven te adverteren voor een groot en divers publiek. Voor meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden voor uw evenement, neem contact op met Marketing & Communicatie, neem contact op via communicatie@debalie.nl.

Kassapakket

Naast onze publiciteitspakketten kunnen we uw programma ook opnemen in de webshop van De Balie waardoor gasten online een kaartje kunnen aanschaffen. Daarnaast kunnen bezoekers ook telefonisch reserveren. Op de dag van het evenement is een kassamedewerker minimaal 1 uur voor aanvang aanwezig.

De Grote Zaal is geschikt voor

congres – conferentie – symposium – lezing – debat – vergadering – boekpresentatie – filmvertoning – workshop – masterclass – college – persconferentie – screening – lancering – première – bijeenkomst – feest – bruiloft – netwerkborrel – private diner

Vertel ons meer over uw evenement, we denken graag met u mee!

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer een programma! Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van De Balie.

Inschrijven