TV NL EN

Huur onze studio

Uw TV- en webcasting in Studio De Balie

Uw eigen live uitzending of opname vanaf het Leidseplein? Dit is mogelijk in de Grote Zaal of Salon van De Balie. Met onze meercamera videoproducties inclusief ervaren crew kunt u nu al uw kijkers bereiken. Als meesters van het publieke gesprek stelt De Balie graag haar kennis en kunde beschikbaar voor uw professionele uitzending.

Van corporate talkshow tot live webinar, thuisblijvers en mensen in het buitenland hoeven nu niets van uw programma te missen.

We hebben een studio opgebouwd in onze zalen, waar we o.a. onze De Balie Live | Coronagesprekken opnemen en uitzenden. Deze veelzijdige, full-service opnamestudio’s stellen wij ter beschikking voor verhuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

professionele lampen in Studio De Balie
Programmamaker Anne-Marijn in gesprek in Studio De Balie
Wat is er bij het huren van de studio bij inbegrepen?
  • HD meercamera-regie
  • Opname- en streamfaciliteiten (open of besloten kanaal)
  • Technische crew
  • Introbeeld en eindbeeld
  • Titelkaarten/schermtitels
  • Eindmontage

Opnames kunnen gecombineerd worden met uitgebreide Zoom-sessies of andere communicatieplatforms, met grotere groepen en subgroepen. Onze technici verzorgen dit geheel voor u.

Huurtarief

De opname / uitzending van een uur in onze Salon kan plaatsvinden op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur met een huurtarief van €1.500 (excl. btw). De Grote Zaal heeft uitgebreidere mogelijkheden en is eveneens beschikbaar voor opnames / uitzendingen van een uur op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur met een huurtarief van €1.995 (excl. btw).

Eindmontage en andere bovengenoemde services zijn hierbij inbegrepen. Afwijkende dagen en tijden zijn in overleg mogelijk.

Ook tijdens de opnamen houden we ons ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM.

Opstelling in de Grote Zaal van De Balie
decor van nieuwe programmareeks De Nieuwe Tijd in De Balie
Onze Studio De Balie technicus aan het werk

De verschillende ruimtes

Bekijk hieronder meer informatie over de ruimtes. Weet u niet zeker welke ruimte beter bij uw opname past? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee. Stuur een mail naar Mirjam Hoeberichts, Témy Phem en Tamara Wiersma via zaalverhuur@debalie.nl of bel op werkdagen naar 020-5535 150.

Salon

Bekijk hier de video voor een volledige sfeerimpressie van de Salon.

Programmamaker Rokhaya in Studio De Balie
Grote Zaal

Bekijk hier de video voor een volledige sfeerimpressie van de Grote Zaal.

3 sprekers aan tafel in Studio De Balie
Close-up van Humberto Tan tijdens De Nieuwe Tijd in Studio De Balie, Grote Zaal

Heeft u liever dat wij contact opnemen met u?

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij spoedig vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ