TV NL EN

Dumas aan je muur? 2020Solidarity

Werk van beroemde kunstenaars bij jou aan de muur om kunstinstituten te steunen

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door
Er zijn nog enkele posters verkrijgbaar in De Balie. Wil je een werk kopen en daarmee bijdragen aan de programmering van De Balie? Kom langs! Wees op tijd, want op=op.

Wereldberoemde kunstenaars Wolfgang Tillmans, Marlene Dumas, Luc Tuymans, Thomas Ruff, Anne Imhof, Jeff Koons – en nog 35 anderen – doneren een speciaal voor 2020Solidarity geselecteerd kunstwerk. Hiermee steunen ze culturele instellingen die in moeilijkheden komen, omdat ze in deze periode hun deuren niet kunnen openen voor publiek.

De posters zijn te vinden in kunstinstellingen, muziekpodia en galerieën over de hele wereld, zoals in Siegessäule Magazine in Berlijn en in Tottenham in Londen. De prints zijn nu – voor een donatie van €50 per stuk – ook in De Balie verkrijgbaar. De inkomsten van deze actie komen voor 100% ten goede aan de programmering van De Balie.

De posters zijn tot en met 31 mei te bestellen via deze pagina. Na die tijd (na 31 mei) kunnen de bestelde posters worden afgehaald bij de ‘take away coffee bar’ in De Balie. De posters worden geleverd in A2 formaat (59,4 x 42 cm).

Posters kunnen niet meer online worden besteld. Heeft u nog geen informatie gekregen over het ophalen van uw poster? Neem contact op met communicatie@debalie.nl.

De Balie biedt de volgende prints van internationaal gerenommeerde kunstenaars aan:

2020Solidarity is a project initiated by Wolfgang Tillmans and the foundation Between Bridges, which was founded by the artist in 2017.