TV NL EN

Culinair

Hybride evenementen

In de jaren ’80 werd het Amsterdamse gerechtsgebouw verbouwd tot het cultuurcentrum De Balie. Door de centrale ligging en authentieke uitstraling is De Balie een geliefde ontmoetingsplaats voor evenementen, zoals IDFA, Amsterdam Dance Event & Forum on European Culture. Zelf een event organiseren in De Balie? Ontdek alle mogelijkheden en ruimtes. 

Click here for English information.

Bijeenkomsten

Van grote congressen tot kleine vergaderingen, presentaties en werkplekken. Voor alle ondernemers die zich midden in het hart van Amsterdam tussen kunst en cultuur willen bevinden. Ontdek hieronder welke ruimte geschikt is voor jouw event.

Studio

Voor hybride evenementen en professionele uitzendingen stelt De Balie graag haar kennis en kunde beschikbaar. Ontdek nu alle mogelijkheden van onze full-service zaalverhuur en technische crew.

Culinair

Een private diner, borrel of andere feestelijke gelegenheden, het kan allemaal bij De Balie. Vanaf 15  personen verzorgen wij hapjes, lunch, diners, buffetten speciaal op uw wensen afgestemd. Hebben onze ruimtes uw interesse gewekt?

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging, neem contact op via 020-5535150, stuur een mail naar zaalverhuur@debalie.nl of vul hieronder het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier tonen / verbergen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


werkplekken kantoor

De Zolder

Op de zolder van De Balie zijn (flex) werkplekken en kantoren te huur. Stuur voor meer informatie een mail naar zaalverhuur@debalie.nl of bel naar 020-5535150.

Zakelijk steunen

Draagt u het vrije woord en de open samenleving een warm hart toe? Bedrijven en organisaties kunnen zich als sponsor verbinden aan de ambities van De Balie.