TV NL EN

Zakelijk

De Balie is door de centrale ligging en authentieke uitstraling een populaire plek voor ontmoetingen. Dankzij onze enthousiaste en servicegerichte medewerkers is De Balie ook een geliefde locatie voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

Van grote congressen tot kleine bijeenkomsten. Bij De Balie maken kunnen we een breed scala aan (hybride) evenementen mogelijk maken.

Bij alle zakelijke verhuur houden we ons ten alle tijden aan de actuele richtlijnen van het RIVM inclusief de maatregelen omtrent de 1,5 meter afstand. De capaciteiten van onze ruimtes zijn overeenkomstig aangepast.

We zijn goed bereikbaar voor uw vragen of het maken van een afspraak

Jouw (online) evenement in De Balie?

Als meesters van het publieke gesprek stelt De Balie graag haar kennis en kunde beschikbaar voor uw hybride evenement of professionele uitzending. Ontdek nu alle mogelijkheden van onze full-service zaalverhuur en technische crew.

Werkplekken te huur

Per 1 oktober bieden we werkplekken en kantoren te huur op de zolder van De Balie. We bieden plek aan ondernemers die zich in het midden van cultuur, kunst en maatschappelijk ondernemen willen bevinden en hun werk willen verrijken met de kennis en ervaring van anderen.

werkplekken kantoor

Onze ruimtes

Grote Zaal

Theaterzaal voor grotere bijeenkomsten, evenementen en feestelijke diners.

Salon

Authentieke en intieme zaal voor bijeenkomsten, presentaties en vergaderingen.

Cinema

Klassieke filmzaal met comfortabele bioscoopstoelen voor screenings, presentaties en workshops.

Studio De Balie

Webcasting studio voor live uitzendingen of opnames in onze Salon of Grote Zaal.

Benedenfoyer

Ontvangstruimte naar onze zalen toe voor recepties, registratie en koffiepauzes. De foyer wordt gedeeld met ons restaurant.

Bovenfoyer

De sfeervolle ruimte boven onze foyer, bereikbaar via de statige houten trap. Voor recepties, lunchbuffetten en borrels.

Vergaderkamer I

Voor kleinere groepen heeft De Balie een vergaderruimte.

Vergaderkamer II

Voor kleinere groepen heeft De Balie een vergaderruimte.

Algemene voorwaarden Zaalverhuur
Looking for English information? Click here.

De Balie beschikt over een eigen bar en keuken en kan hapjes, lunch, diners en buffetten verzorgen vanaf 15 personen. Speciaal op uw wensen afgestemd.

Wij hebben verschillende culinaire locaties, met elk een geheel eigen karakter en mogelijkheden. Zowel de Salon, Grote Zaal, en het Entresol zijn uitermate geschikt voor een diner. De Bovenfoyer geeft ruimte aan maximaal 200 personen en biedt een sfeervolle locatie voor een walking dinner of luxe borrel.

Naast de mogelijkheden die wij aanbieden staan we open voor uw ideeën en kijken we graag met u naar een oplossing op maat. De keuken van De Balie biedt mooie, eerlijke, huisgemaakte gerechten. We werken voor een groot deel met lokale producten met een duurzame insteek.

Culinair

Neem contact op met Robin de Gier via 020-5535134 of stuur een mail naar zaalverhuur@debalie.nl

Extra services

HD livestream

De Balie beschikt in zowel de Grote Zaal als de Salon over HD meer-cameraregie met opname- en streamfaciliteiten waarmee meer dan 1000 kijkers tegelijk bediend kunnen worden. Hierdoor hoeven ‘thuisblijvers’ of mensen in het buitenland niets van uw programma te missen. Uw bijeenkomst kan live worden gevolgd, naar wens via een open of besloten kanaal.

Adverteren

De Balie biedt de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven te adverteren voor een groot en divers publiek. Voor meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden voor uw evenement, neem contact op met Marketing & Communicatie via communicatie@debalie.nl 

Kassapakket

We kunnen uw programma ook opnemen in de webshop van De Balie waardoor gasten online een kaartje kunnen aanschaffen. Daarnaast kunnen bezoekers ook telefonisch reserveren. Op de dag van het evenement is een kassamedewerker minimaal 1 uur voor aanvang aanwezig.

Aanvraagformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zakelijk steunen

Draagt u het vrije woord en de open samenleving een warm hart toe? Bedrijven en organisaties kunnen zich als sponsor verbinden aan de ambities van De Balie.