TV NL EN

Zakelijk

Jouw (online) evenement bij De Balie?

De Balie is door de centrale ligging en authentieke uitstraling een geliefde ontmoetingsplaats. Van grote congressen tot kleine bijeenkomsten, live talkshows en culinaire evenementen. Onze enthousiaste en servicegerichte medewerkers maken graag uw evenement op maat mogelijk.

Bij alle zakelijke verhuur houden we ons ten alle tijden aan de actuele richtlijnen van het RIVM inclusief de maatregelen omtrent de 1,5 meter afstand. De capaciteiten van onze ruimtes zijn overeenkomstig aangepast.

Studio

Als meesters van het publieke gesprek stelt De Balie graag haar kennis en kunde beschikbaar voor uw hybride evenement of professionele uitzending. Ontdek nu alle mogelijkheden van onze full-service zaalverhuur en technische crew.

Culinair

Wij hebben verschillende culinaire locaties, met elk een geheel eigen karakter en mogelijkheden. Vanaf 15 personen verzorgen wij hapjes, lunch, diners en buffetten speciaal op uw wensen afgestemd. Met mooie, eerlijke, huisgemaakte gerechten uit de keuken van De Balie.

Zakelijk

De Balie heeft verschillende ruimtes voor vergaderingen, presentaties en werkplekken op een prachtige centrale locatie in een historisch pand. Elke ruimte is van alle gemakken voorzien, waaronder projectiemogelijkheden en een geluidsinstallatie.

Ontdek onze ruimtes

Elke ruimte heeft een unieke sfeer, verschillende technische specificaties en extra services. Ontdek hieronder welke ruimte geschikt is voor uw (online) evenement of zakelijke bijeenkomst.

Aanbod tonen / verbergen

Grote Zaal

Theaterzaal voor grotere bijeenkomsten, evenementen en feestelijke diners.

Salon

Authentieke en intieme zaal voor bijeenkomsten, presentaties en vergaderingen.

Cinema

Klassieke filmzaal met comfortabele bioscoopstoelen voor screenings, presentaties en workshops.

Bovenfoyer

De sfeervolle ruimte boven onze foyer, bereikbaar via de statige houten trap. Voor recepties, lunchbuffetten en borrels.

Benedenfoyer

Ontvangstruimte naar onze zalen toe voor recepties, registratie en koffiepauzes. De foyer wordt gedeeld met ons restaurant.

werkplekken kantoor

Werkplekken

Op de zolder van De Balie zijn werkplekken en kantoren te huur voor ondernemers die zich tussen kunst, cultuur en maatschappelijk ondernemen willen bevinden.

Vergaderkamer I

Voor kleinere groepen heeft De Balie een vergaderruimte.

Vergaderkamer II

Voor kleinere groepen heeft De Balie een vergaderruimte.

Algemene voorwaarden Zaalverhuur
Looking for English information? Click here.

Hebben onze ruimtes uw interesse gewekt?

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging, neem contact op via 020-5535150, stuur een mail naar zaalverhuur@debalie.nl of vul hieronder het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier tonen / verbergen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Services

  • Opname- en HD livestreamfaciliteiten
  • Culinaire mogelijkheden
  • Kaartverkoop & publieksbegeleiding
  • Adverteren voor een groot en divers publiek

Zakelijk steunen

Draagt u het vrije woord en de open samenleving een warm hart toe? Bedrijven en organisaties kunnen zich als sponsor verbinden aan de ambities van De Balie.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer een programma! Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van De Balie.

Inschrijven