TV NL EN

Hybride evenementen

Culinair

Agenda

In de jaren ’80 werd het Amsterdamse gerechtsgebouw verbouwd tot het cultuurcentrum De Balie. Door de centrale ligging en authentieke uitstraling is De Balie een geliefde ontmoetingsplaats voor evenementen, zoals IDFA, Amsterdam Dance Event & Forum on European Culture. Zelf een event organiseren in De Balie? Ontdek alle mogelijkheden en ruimtes. 

Click here for English information.

Actuele richtlijnenBij alle zakelijke verhuur houden we ons ten alle tijden aan de actuele richtlijnen van het RIVM inclusief de maatregelen omtrent de 1,5 meter afstand. De capaciteiten van onze ruimtes zijn overeenkomstig aangepast.

Bijeenkomsten

Van grote congressen en clubavonden tot kleine vergaderingen, presentaties en werkplekken. Voor alle ondernemers die zich midden in het hart van Amsterdam tussen kunst en cultuur willen bevinden. Ontdek hieronder welke ruimte geschikt is voor jouw event.

Studio

Voor hybride evenementen en professionele uitzendingen stelt De Balie graag haar kennis en kunde beschikbaar. Ontdek nu alle mogelijkheden van onze full-service zaalverhuur en technische crew.

Culinair

Een private diner, borrel of andere feestelijke gelegenheden, het kan allemaal bij De Balie. Vanaf 15  personen verzorgen wij hapjes, lunch, diners, buffetten speciaal op uw wensen afgestemd. 

Ontdek onze ruimtes

Elke ruimte heeft een unieke sfeer, verschillende technische specificaties en extra services. Ontdek hieronder welke ruimte geschikt is voor jouw (online) evenement of zakelijke bijeenkomst.

Aanbod tonen / verbergen

Grote Zaal

Theaterzaal voor grotere bijeenkomsten, evenementen en feestelijke diners.

Salon

Authentieke en intieme zaal voor bijeenkomsten, presentaties en vergaderingen.

Cinema

Klassieke filmzaal met comfortabele bioscoopstoelen voor screenings, presentaties en workshops.

Bovenfoyer

De sfeervolle ruimte boven onze foyer, bereikbaar via de statige houten trap. Voor recepties, lunchbuffetten en borrels.

Benedenfoyer

Ontvangstruimte naar onze zalen toe voor recepties, registratie en koffiepauzes. De foyer wordt gedeeld met ons restaurant.

werkplekken kantoor

De Zolder

Op de zolder van De Balie zijn (flex) werkplekken en kantoren te huur. Stuur voor meer informatie een mail naar zaalverhuur@debalie.nl of bel naar 020-5535150.

Vergaderkamers

Voor kleinere groepen heeft De Balie verschillende vergaderruimtes.

Hebben onze ruimtes uw interesse gewekt?

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging, neem contact op via 020-5535150, stuur een mail naar zaalverhuur@debalie.nl of vul hieronder het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier tonen / verbergen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zakelijk steunen

Draagt u het vrije woord en de open samenleving een warm hart toe? Bedrijven en organisaties kunnen zich als sponsor verbinden aan de ambities van De Balie.