TV NL EN

Praktisch

Pers

Voor de meeste programma’s in De Balie zijn persplaatsen beschikbaar. U kunt hiervoor contact opnemen met Eloïse Kasius – eloise.kasius@debalie.nl of 06-83 696 464. Fotografen en cameraploegen dienen altijd van tevoren contact op te nemen. Ook voor interviewverzoeken, beeldmateriaal of het ontvangen van persberichten kunt hier terecht.

Gebruik van beeldmateriaal / opnames
Fragmenten van onze programma-opnames mogen worden gebruikt op de volgende voorwaarden:

  • fragmenten worden onbewerkt en aaneengesloten getoond;
  • fragmenten moeten onder de 5 minuten blijven;
  • het De Balie TV logo moet rechts bovenin goed zichtbaar blijven;
  • de programmadatum en een bronvermelding komen in beeld, en in de omschrijvingen op alle online kanalen;
  • de afdeling communicatie van De Balie (communicatie@debalie.nl) wordt voor vertoning op de hoogte gebracht.

Op zoek naar logo’s geschikt voor drukwerk? Neem contact op met communicatie@debalie.nl.

Boilerplate
De Balie produceert programma’s over kunst, cultuur en politiek. In veertig jaar is De Balie uitgegroeid tot een fenomeen op het gebied van spraakmakende ontmoetingen, films en kunstprojecten. De Balie heeft een vast team van professionele programmamakers die het publieke gesprek stimuleren en ruim baan bieden aan vrije geesten en nieuwe denkbeelden.

Huisregels

Om het verblijf voor alle bezoekers van De Balie zo prettig mogelijk te laten zijn, gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden VSCD. De Balie heeft de volgende aanvullende huisregels:

Kom op tijd
Na aanvang kan de toegang geweigerd worden.

Consumpties
Drankjes gekocht bij de bar mag u mee de zaal in nemen. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties in De Balie te nuttigen.

Kaarten retourneren
Kaarten worden niet teruggenomen. Mocht u onverhoopt niet bij het programma aanwezig kunnen zijn, neem dan tijdig contact op met de kassa@debalie.nl.

Veiligheid
In het kader van de veiligheid kan de beveiliging van De Balie de bezoekers fouilleren en (hand)tassen doorzoeken.
Bedreiging, mishandeling, discriminatie, ongewenste intimiteiten en ander hinderlijk en/of aanstootgevend gedrag wordt door De Balie niet getolereerd.

Media
Zonder uitdrukkelijke toestemming van De Balie is het niet toegestaan promotiemateriaal (samples/flyers e.d.) uit te delen.
Het is niet toegestaan om professionele foto’s, audio of video-opnames te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de afdeling communicatie, via communicatie(at)debalie.nl.

Onze programma’s worden gelivestreamd via ons YouTubekanaal. Als u er bezwaar tegen heeft om in beeld te komen, zoek op de avond zelf contact met een van onze publieksbegeleiders, dan wijzen zij u een zitplaats waar u buiten beeld blijft.
Bij sommige programma’s is een fotograaf van De Balie aanwezig. Indien u er bezwaar tegen heeft dat u gefotografeerd wordt, kunt u dit aangeven bij de fotograaf.

Bezoekers dienen instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van (beveiligings)medewerkers van De Balie te allen tijde op te volgen.

Kaartverkoop

Openingstijden kassa
Onze kassa is dagelijks telefonisch bereikbaar van 14.00 uur tot 21:00. Voor filmvertoningen kunnen kaartjes een kwartier van tevoren worden afgehaald. Bij programma’s is dit een uur van tevoren.

Bekijk hier onze privacyverklaring.

Uw account
Via deze link kunt u inloggen op uw account bij De Balie en uw account beheren.

Cineville
Cineville pashouders kunnen gratis naar alle films in De Balie. Kaarten kunnen online aangeschaft worden, maar u dient uw Cineville pas voor aanvang bij de kassa te laten scannen.

Nationale Bioscoopbon
Wij accepteren ook de Nationale Bioscoopbon.

Bij uw bezoek aan De Balie zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van toepassing.