TV NL EN

Praktisch

Pers

Voor de meeste programma’s in De Balie zijn persplaatsen beschikbaar. U kunt hiervoor contact opnemen met Eva Holtkamp of via het mailadres communicatie@debalie.nl. Fotografen en cameraploegen dienen altijd van tevoren contact op te nemen. Ook voor interviewverzoeken, beeldmateriaal of het ontvangen van persberichten kunt u bij Eva terecht.

Gebruik van logo’s
Via de button hieronder vindt u een map met logo’s van De Balie die gebruikt kunnen worden bij vermeldingen in online communicatie-uitingen. Op zoek naar logo’s die geschikt zijn voor drukwerk? Neem contact op met communicatie@debalie.nl.

Gebruik van beeldmateriaal / opnames
Fragmenten van onze programma-opnames mogen worden gebruikt op de volgende voorwaarden:

  • Fragmenten worden onbewerkt en aaneengesloten getoond;
  • Fragmenten moeten onder de 2 minuten blijven;
  • Het De Balie TV logo moet rechts bovenin goed zichtbaar blijven;
  • Er komt bronvermelding in beeld, en in de omschrijvingen op alle online kanalen;
  • De afdeling communicatie van De Balie (communicatie@debalie.nl) wordt voor vertoning op de hoogte gebracht.

Boilerplate
De Balie produceert programma’s over kunst, cultuur en politiek. In vijfendertig jaar is De Balie uitgegroeid tot een fenomeen op het gebied van spraakmakende ontmoetingen, films en kunstprojecten. De Balie heeft een vast team van professionele programmamakers die het publieke gesprek stimuleren en ruim baan bieden aan vrije geesten en nieuwe denkbeelden. Voor meer informatie en het hele programma: www.debalie.nl

Huisregels

Om het verblijf voor alle bezoekers van De Balie zo prettig mogelijk te laten zijn, gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden VSCD. De Balie heeft de volgende aanvullende huisregels:

Houd je aan de coronamaatregelen
We willen je bezoek zo veilig en prettig mogelijk maken. Volg daarom altijd de instructies van onze medewerkers en lees de informatie op de borden. Plan je bezoek goed, lees hier al onze maatregelen.

Kom op tijd
De tijd op het kaartje is de aanvangstijd van het programma. Na aanvang kan de toegang geweigerd worden.

Consumpties
Drankjes gekocht bij onze bar mag u mee de zaal in nemen. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties in De Balie te nuttigen.

Kaarten retourneren
Eenmaal gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Mocht u onverhoopt niet bij het programma aanwezig kunnen zijn neem dan tijdig contact op met de kassa@debalie.nl.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen wordt vanaf een uur voor aanvang een wachtlijst bij de kassa geopend. Vlak voor aanvang worden vrijgekomen plaatsen verkocht in volgorde van de wachtlijst.

Veiligheid
In het kader van de veiligheid kan de beveiliging van De Balie de bezoekers fouilleren en (hand)tassen doorzoeken.
Bedreiging, mishandeling, discriminatie, ongewenste intimiteiten en ander hinderlijk en/of aanstootgevend gedrag wordt door De Balie niet getolereerd.

Media
Zonder uitdrukkelijke toestemming van De Balie is het niet toegestaan promotiemateriaal (samples/flyers e.d.) uit te delen.
Het is niet toegestaan om (professionele) audio of video-opnames te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de afdeling communicatie van De Balie via communicatie(at)debalie.nl.
Onze programma’s worden gelivestreamd op de website van De Balie. Bij sommige programma’s is een fotograaf aanwezig. Indien u er bezwaar tegen heeft dat u gefotografeerd wordt kunt u dit aangeven bij de fotograaf zelf.

Bezoekers zijn gehouden instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van (beveiligings)medewerkers van De Balie ten allen tijde op te volgen.

Voor clubnachten gelden de volgende aanvullende regels.
Click here for English.

Kaartverkoop

Openingstijden kassa
Onze kassa is dagelijks telefonisch bereikbaar van 12.00 uur tot 17:00. Voor filmvertoningen kunnen kaartjes een kwartier van te voren worden afgehaald bij de kassa. Bij programma’s is dit een uur van te voren.

Bekijk hier onze privacyverklaring.

Uw account
Via deze link kunt u inloggen op uw account bij De Balie en uw account beheren.

Cineville
Cinevillepashouders kunnen gratis naar alle films in De Balie. Kaarten kunnen online aangeschaft worden, maar u dient uw Cineville-pas voor aanvang bij de kassa te laten scannen.

Nationale Bioscoopbon
Wij accepteren ook de Nationale Bioscoopbon.

Bij uw bezoek aan De Balie zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van toepassing.