TV NL EN

Kijk, Lees & Luister

De Verdieping gaat door waar onze zalen ophouden. We zetten onze nieuwste afleveringen en artikelen hieronder op een rij. Kijk nu de De Balie TV, luister onze podcast en lees achtergrondartikelen.

De Balie TV

Met De Balie TV kijk je thuis gratis de beste programma’s van onze redactie terug. Duik het archief in en ontdek onze spraakmakende series rond de actualiteit van kunst, cultuur, politiek en maatschappelijke tendensen.


De Balie Podcast

De podcast laat alles wat op ons podium gebeurt ook ná het programma doorleven. Hierin wisselen we interviews af met fragmenten uit de programma’s, delen we ideeën en inzichten en bespreken we de actualiteit.Exposities

Sinds 2012 biedt De Balie een podium aan jong talent, waarbij een breed scala aan kunstwerken is getoond. Elke maand worden er twee nieuwe kunstenaars uitgenodigd om te exposeren in het café-restaurant.


Kijk- en Luisterbijdrage

Onze livestreams en podcasts blijven altijd gratis, omdat we het belangrijk vinden dat onze programma’s breed toegankelijk zijn. Waardeer je de online activiteiten van De Balie en zou je toch graag een bijdrage willen doen? Dat kan nu!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.