TV NL EN

Laat je geluid horen in het klimaatdebat!

Meld je aan voor 27 januari

Voor een Europees project van kunstinstellingen De Balie, Fondazione Feltrinelli en Humboldt Forum zijn we op zoek  naar mensen die willen deelnemen aan een gesprek over klimaatverandering. We maken een programma waarin we werken met een Grieks koor. Net zoals in een tragedie vervult het koor in dit project de rol van het volk. De toeschouwer die meeleeft, observeert en reageert. De groep hoeft niet met één mond te spreken. We proberen alle stemmen in het koor te laten horen en zijn op zoek naar een divers geluid uit de samenleving.

Heb jij affiniteit met klimaat en de vraagstukken rondom klimaatverandering? Meld je dan aan om je stem op een unieke manier te laten horen in het klimaatdebat.

Wie zoeken we?

  • Mensen die op hun eigen manier bezig zijn met milieu en klimaat. Van onderzoeker, werken op het land tot betrokken burger.
  • Ervaring is niet noodzakelijk, een professionele choreograaf gaat het koor begeleiden. De vorm waarin het koor zal reageren is nog volledig open.
  • Nederlandssprekend.

Wanneer?

Repetities vinden plaats in het weekend van 6 en 7 april. Met een eenmalig optreden in De Balie op 8 of 9 april. Meer informatie volgt spoedig.

* Voor je inzet bieden we een vrijwilligersvergoeding aan, als dank voor je betrokkenheid en toewijding.


Iets voor jou? 
Meld je aan voor 27 januari als je interesse hebt, dan neemt De Balie contact met je op. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact op met Katarina Schul.

Meedoen

Geef je op voor 27 januari 2024!
Laat je gegevens achter via onderstaand formulier! Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!