TV NL EN

Nieuwe leden Raad van Toezicht

Na jarenlange inzet nemen we afscheid van onze Raad van Toezicht leden Bercan Günel en Roelof Kruize, omdat beiden hun zittingstermijnen hebben voltooid. Ritchy Drost zal toetreden als voorzitter van de auditcommissie, Ali Keles als lid van de auditcommissie en Cyanne Toebes Moe-Tjon als algemeen lid. 

‘We zijn Bercan en Roelof ontzettend dankbaar voor hun inzet in de afgelopen jaren. Met hun inzicht, expertise en toewijding hebben zij het fundament van De Balie verder verstevigd. Ook tijdens Corona hebben ze ons intensief bijgestaan,’ aldus zakelijk directeur Femke Monaghan van Wachem.

Ritchy Drost (CFO VodafoneZiggo), Ali Keles (Founding Managing Partner Lakeside Capital Partners) en Cyanne Toebes Moe-Tjon (Hoofd artistieke zaken Theater Diligentia en PePijn) zullen ieder hun eigen expertise toevoegen aan de Raad van Toezicht. ‘Als je de kans krijgt om als lid van de Raad van Toezicht een bijdrage te leveren aan een instituut als De Balie, dan is dat een grote eer,’ aldus Ritchy Drost.

Voorzitter Mirjam van Praag kijkt er erg naar uit om samen te werken met de ervaren, nieuwe RvT-leden: ‘Ik ben ervan overtuigd dat ze een zeer waardevolle bijdrage gaan leveren aan de ontwikkeling van De Balie in de komende jaren’.

Voltallige Raad van Toezicht op een rij

Mirjam van Praag (voorzitter)

Ritchy Drost (voorzitter auditcommissie)

Ali Keles (lid auditcommissie)

Peter Mensing (algemeen lid)

Doreen Boonekamp (algemeen lid)

Cyanne Toebes Moe-Tjon (algemeen lid)