TV NL EN

De Balie Kijkt: Thunderdome met Irfan van Ewijk

Bekijk trailer

Van zelf posters printen en nachtenlang door heel Nederland en België plakken, naar een miljoenenimperium gezeteld in de IJ Tower. De documentaire Thunderdome Never Dies vertelt het verhaal over het iconische verleden, de comeback in 2017 én de toekomst van het legendarische feest. Welkom in de wereld van Thunderdome.

Stutterheim en Theo Lelie, Sander Groet en Irfan van Ewijk waren pioniers die geloofden in een -destijds zeer kleine, niche- muziekstroming en er met jongensachtige branie en bravoure een wereldwijd bekend en succesvol concept omheen bouwden. Na de film gaan we uitgebreid in gesprek met niemand minder dan de eerste letter van het legendarische collectief ID&T, de I van Irfan van Ewijk. Van Ewijk stond met zijn vrienden Stutterheim en Theo Lelie aan de basis van ID&T, dat uitgroeide tot een dancegrootheid met internationale succesvolle evenementen als Thunderdome, Sensation en Tomorrowland.

Van Ewijk deelt tijdens deze bijzondere avond exclusief zijn persoonlijke verhaal, ervaringen en zijn visie met de zaal.

Speakers

Irfan van EwijkOprichter en naamgever ID & T en mede-bedenker Thunderdome
Parwin MirrahimyProgrammamaker en moderator

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer een programma! Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van De Balie

Inschrijven