TV NL EN

Fullscreen 3VOOR12

De Balie en Job de Wit slaan de handen ineen en presenteren om de maand Fullscreen, met de beste clips van de afgelopen maanden, op het grote doek! Met deze editie de 5 beste Nederlandse videoclips met 3VOOR12.

Nu videoclipzenders getransformeerd zijn tot realitysoapzenders is de videoclipconsument veroordeeld tot het wereldwijde web. Het aanbod is oneindig, maar ook onoverzichtelijk. Daarom slaat De Balie de handen ineen met muziekjournalist Job de Wit en presenteren wij om de maand Fullscreen, met de beste clips van de afgelopen maanden, op het grote doek!

Wat is de beste Nederlandse videoclip aller tijden? VPRO’s 3VOOR12 presenteert in april de uitkomst van een grote enquète onder meer dan 50 regisseurs, artiesten, muziekprofessionals en andere clipconnaisseurs. De top-5 wordt tijdens de ze editie van Fullscreen vertoond op bioscoopformaat, in aanwezigheid (o.v.b.) van makers en sterren. Met o.a. regisseur Roel Wouters en Sandder Lanen. Verder zijn Studio Smack (van de Staat videoclip) en Willem de Bruin (The Opposites) ook aanwezig.

 

 

 

Speakers

Job de WitMuziekjournalist en programmamaker
Roel WoutersRegisseur
Sandder LanenRegisseur
Studio SmackDe Studio achter De Staat videoclip
Willem de BruinThe Opposites