TV NL EN

Fullscreen met
DONNIE

Bekijk trailer

Fullscreen, met de beste clips van de afgelopen maanden, op het grote doek! Deze editie is niemand minder dan rapper Donnie te gast. De Amsterdamse rapper debuteerde in 2014 op Appelsap en groeide sindsdien uit tot een cult icoon.

Nu videoclipzenders getransformeerd zijn tot realitysoapzenders is de videoclipconsument veroordeeld tot het wereldwijde web. Het aanbod is oneindig, maar ook onoverzichtelijk. Daarom slaat De Balie de handen ineen met muziekjournalist Job de Wit en presenteren wij ieder kwartaal Fullscreen, met de beste clips van de afgelopen maanden, op het grote doek!

Deze editie is niemand minder dan rapper Donnie te gast. De Amsterdamse rapper debuteerde in 2014 op Appelsap en groeide sindsdien uit tot een cult icoon. De voormalige protégé van Vjèze Fur heeft sindsdien elk jaar een album uitgebracht en verkocht Paradiso uit. In zijn clips presenteert Donnie zich als een onnavolgbaar stijlicoon zoals te zien is in de videoclip van zijn laatste single “Knalplanga”. Of het nou over fashion, gastronomie, darts of muziek gaat: Donnie is van alle markten thuis.