TV NL EN

These Are My Hours

Bekijk trailer

Deze intieme documentaire vertelt het verhaal van één enkele geboorte – van begin tot eind.

These Are My Hours

Let op! Engels gesproken zonder ondertiteling.

These Are My Hours vertelt het verhaal van één enkele geboorte – van begin tot eind. Deze intieme documentaire biedt een inkijk in de fysieke, psychologische, emotionele en spirituele ervaring van een bevalling en is daarmee een unieke film die verteld is vanuit het perspectief van een bevallende vrouw.

Net na middernacht op 6 december 2016 wordt Emily Graham wakker van weeën in haar bed in Greenville, South Carolina. Eindelijk is het moment daar. Gedurende de daarop volgende uren onderzoekt Emily haar lichaam, met steun van haar man Jason, haar vroedvrouw Carey, en haar moeder Judy. Je bent uitgenodigd deel te nemen aan en getuige te zijn van Emily’s proces. Zoals er wordt gezegd: ‘als een kind wordt geboren, wordt ook een moeder geboren.’

These Are My Hours is het verhaal van deze transformatie en viert het vrouw-zijn door haar oudste ritueel te eren: het bevallen.

Deze speciale vertoning is gratis toegankelijk voor bezoekers van het programma Bakerpraat – liggend, hurkend of zittend bevallen?