TV NL EN

Three Identical Strangers

Bekijk trailer

Tim Wardle’s veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers vertelt het ongelooflijke verhaal van een drieling die bij de geboorte gescheiden werd.

Three Identical
Strangers

Tim Wardle’s veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers vertelt het opmerkelijke waargebeurde verhaal van drie vreemden die worden herenigd door een bizar toeval. Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drielingen, maar gescheiden bij de geboorte en door drie verschillende families geadopteerd. Hun adembenemende, feelgood-verhaal wordt onmiddellijk een wereldwijde sensatie die roem en faam met zich meebrengt. Ze gaan van talkshow naar talkshow, ze worden overal voor uitgenodigd en de broers starten hun gezamenlijk restaurant in New York.

Achter deze sprookjesreünie zit echter ook een duistere kant die gaandeweg een onvoorstelbaar geheim blootlegt – een geheim dat meer mensen treft. Three Identical Strangers is de winnaar van de Special Jury Award van het Sundance Film Festival 2018. In de VS werd de documentaire een instant box office succes.Three Identical Strangers is een film die bewijst dat het echte leven vaak vreemder is dan fictie.

‘A gripping, stranger-than-fiction account of a real-world medical conspiracy’ – Variety