TV NL EN

Uitmarkt 2019 – Filmprogramma Cineville theaters zaterdag

Op 24 en 25 augustus vieren we de opening van het culturele seizoen in De Balie met een uiteenlopend Uitmarkt programma. 5 Amsterdamse Cineville theaters draaien dit weekend in Cinema De Balie een achter- of vooruitblik van hun filmprogramma.

Op 24 en 25 augustus vieren we de opening van het culturele seizoen in De Balie met een uiteenlopend Uitmarkt programma. 5 Amsterdamse Cineville theaters draaien dit weekend in Cinema De Balie een achter- of vooruitblik van hun filmprogramma. Gratis tickets kunt u vanaf 15 minuten voor aanvang ophalen bij de kassa van De Balie.

Zaterdag 24 augustus 14.30-16.00 Filmzaal: Rialto met selectie kortfilms van World Cinema Amsterdam

Verzamelprogramma van vier korte films van jonge Indonesische filmmakers:

  • Dluwang: The Past from the Trash van Agni Tirta
  • It’s Wijilan van Alexander Sinaga
  • A Gift van Aditya Ahmad
  • Ladies on Top van Wahyu Agung Prasetyo.

www.rialto.nl

Zaterdag 24 augustus 16.30-19.30 Filmzaal: Het Ketelhuis met selectie afstudeerfilms Nederlandse Film- en Televisieacademie

  • Het Ketelhuis herstelt met haar Uitmarktprogramma een traditie in ere: het vertonen van drie eindexamenfilms van de Filmacademie, inclusief nagesprekken. Jan Pieter Ekker (Chef Kunst Het Parool) en directeur van Het Ketelhuis Alex de Ronde vormden samen de jury en kozen hun drie favoriete films uit de producties van lichting 2019.

www.ketelhuis.nl

Bekijk het hele programma op de website van de Uitmarkt.

Gratis tickets verkrijgbaar aan de kassa van De Balie