TV NL EN

Culinair

De Balie heeft verschillende culinaire locaties, met elk een geheel eigen karakter en mogelijkheden. Vanaf 15 personen verzorgen wij hapjes, lunch, diners en buffetten speciaal op uw wensen afgestemd. Met mooie, eerlijke, huisgemaakte gerechten uit de keuken van De Balie.

Bij alle zakelijke verhuur houden we ons ten alle tijden aan de actuele richtlijnen van het RIVM inclusief de maatregelen omtrent de 1,5 meter afstand. De capaciteiten van onze ruimtes zijn overeenkomstig aangepast.

Algemene voorwaarden Zaalverhuur
Looking for English information? Click here.

Specificaties

In deze brochure vindt u onze verschillende arrangementen. Naast deze mogelijkheden staan we open voor uw ideeën en kijken we graag met u naar een voorstel op maat.

Ontdek onze ruimtes

Elke ruimte heeft een unieke sfeer, verschillende technische specificaties en extra services. Ontdek hieronder welke ruimte geschikt is voor uw evenement.

Aanbod tonen / verbergen

Bovenfoyer

De sfeervolle ruimte boven onze foyer, bereikbaar via de statige houten trap. Voor recepties, lunchbuffetten en borrels.

Benedenfoyer

Ontvangstruimte naar onze zalen toe voor recepties, registratie en koffiepauzes. De foyer wordt gedeeld met ons restaurant.

Entresol

De Entresol is een half open ruimte boven ons café.

Grote Zaal

Theaterzaal voor grotere bijeenkomsten, evenementen en feestelijke diners.

Salon

Sfeervolle zaal met authentieke glas-in-loodramen.

Vergaderkamer

Hebben onze ruimtes uw interesse gewekt?

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging, neem contact op via 020-5535150, stuur een mail naar zaalverhuur@debalie.nl of vul hieronder het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier tonen / verbergen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zakelijk steunen

Draagt u het vrije woord en de open samenleving een warm hart toe? Bedrijven en organisaties kunnen zich als sponsor verbinden aan de ambities van De Balie.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer een programma! Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van De Balie.

Inschrijven