TV NL EN

Adjiedj Bakas: Mijn Idee voor Nederland

DUUR
120 minuten

Adjiedj Bakas: "$500 miljard wordt er per jaar uitgegeven aan waterinfrastructuur en watermanagement. Het Nederlandse marktaandeel kalft ieder jaar verder af, terwijl de waterinvesteringen wereldwijd toenemen. Singapore benut Nederlandse kennis volgens de methodiek en verslaat Nederland nu op de wereldwijde watermarkt. Watermanagement moet één van de belangrijkste economische pijlers van onze toekomst worden. Maar hoe doen we dat?"

Mijn idee voor Nederland
Wat is het grootste probleem van ons land en hoe gaan we dat oplossen? Wat gaat er mis en welke maatregelen zijn er nodig om het tij te keren? In Mijn Idee voor Nederland gaan we voor antwoorden ten rade bij politici, wetenschappers en schrijvers die een andere, vernieuwende blik op Nederland durven werpen.

Over Adjiedj Bakas
 Adjiedj Bakas is trendwatcher, schrijver en spreker. Hij spreekt op internationale congressen, strategiesessies. Bakas is altijd positief, ook in deze tijden van economische teruggang. Zijn motto is: “Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt”.

Secondant
Secondanten zijn Paul Roeleveld, directeur Business Development bij Royal HaskoningDHV en Kenneth Comvalius, directeur Wereld Waternet.

 

Mijn idee voor Nederland ism de Volkskrant

Meer lezen van Adjiedj Bakas

  De Staat van Morgen The Future of Food Het einde van de privacy De toekomst van de liefde Megatrends van grimlach tot ironie De toekomst van god Megatrends Nederland Beyond the Crisis