TV NL EN

Bertemu Magazine

Laat je verrassen door bijzondere verhalen, muziek en mooie gesprekken door verschillende Molukse auteurs en artiesten. Een gevarieerd middagprogramma met kunst, theater, muziek, literatuur en poëzie in samenwerking met de Bertemu-auteurs in Nederland

Programmamaker:
In samenwerking met:
Abé Sahetapy

Laat je verrassen door bijzondere verhalen, muziek en mooie gesprekken door verschillende Molukse auteurs en artiesten. Een gevarieerd middagprogramma met kunst, theater, muziek, literatuur en poëzie in samenwerking met de Bertemu-auteurs in Nederland. Na afloop zijn er boeken van de deelnemende auteurs te koop.

Het literair evenement is een initiatief van Abé Sahetapy. De opzet van Bertemu is om de Molukse literatuur en andere vormen van cultuur als kunst, theater en muziek een podium te geven en te delen met de rest van Nederland.

Tussendoor is er een pauze. De middag duurt tot ongeveer zes uur. Bij uw ticket is een consumptiebon inbegrepen. Na afloop zijn er Molukse hapjes en muziek in de foyer van Jessica Manuputty en Maurice Rugebregt!

Met onder andere:

Muziek van Yopie Abraham en Suzanne Rastovac – dichter Djodjie Rinsampessy – schrijver Esther Claire Sasabone – columnist Emerson Terinathe – creative designer Suzette Huwae – dichter Jasper Albinus – programmamaker Jeftha Pattikawa – fashion designer Mirjam Manusama – auteur Maurice Seleky – acteur Joenoes Polnaija – en eregast Natasja Pattipeilohy.

In de pauze is er gelegenheid om te doneren voor “Hulpactie Maluku”.

Presentator: Deborah Siahaya

 

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer een programma! Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van De Balie.

Inschrijven