TV NL EN

Cinnamon Cafe

DUUR
90 minuten

Ontsnappen aan de realiteit met de beste dichters, kunstenaars en muzikanten in De Balie? Op 20 december is het tijd voor je kunstzinnige toevluchtsessie in het Cinnamon Cafe. Neem nogmaals plaats in de geïmproviseerde huiskamers van verschillende (inter)nationale artiesten en waan je in een magische oase van live-muziek, gedichten, moderne dans en beeldende kunst.

Het Cinnamon Café wordt georganiseerd door Cinnamon Amsterdam in samenwerking met De Balie. 

Artiesten:

• Dichteres Najiha Ziani. Zij zal haar poëzie ten gehore brengen, onder muzikale begeleiding van het Amsterdams Andalusisch Orkest.
• Justin Samgar, een oudgediende bij Cinnamon en tevens bekend als Poetry Pusher bij BNN, 3FM en meer.
• Het Amsterdams Andalusisch Orkest, bekend van de succesvolle 'Nights of Ziryab', een samenwerking met bekende Marokkaanse muzikanten, vaardigt een aantal van haar leden af voor een exclusievie mini-showcase.
• Mehmet Polat, die je meeneemt op een spirituele reis door Ottomaanse, Arabische en West-Afrikaanse muziektradities, door middel van een magische solo op de ud.
• Dichter en hiphop artiest Donnie Adams uit Chicago zal zijn scherpe proza laten horen. Daarnaast heeft hij voor de afsluiting van de avond ook zijn collectief meegenomen. Samen vormen zij de geweldige band The Soul Travelers, een opzwepende unieke mix van folk, soul en rap.