TV NL EN

De Balie Live Stadsgesprek met Arre Zuurmond en Diederik Boomsma

In gesprek met o.a. de ombudsman van Amsterdam

Interview door
In dit De Balie Live Stadsgesprek interviewt programmamaker Sophie Rutenfrans de Amsterdamse ombudsman Arre Zuurmond en Diederik Boomsma, fractievoorzitter van CDA Amsterdam, over de gevolgen van de coronacrisis voor Amsterdammers.

Arre Zuurmond is ombudsman van Amsterdam en behartigt de zorgen en belangen van inwoners. Wie kloppen er nu bij hem aan? Welke zorgen heeft hij over de  toekomst op de korte en middellange termijn? En: vorig jaar publiceerde hij een uitgebreid onderzoek over de toekomst van het Wallengebied. Hoe kijkt hij daar nu tegenaan, nu de toeristen vertrokken zijn?

Gemeenteraadslid voor het CDA Diederik Boomsma is ook te gast. Hoe kijkt hij naar de manier waarop de gemeente handelt in de coronacrisis? En, onlangs presenteerde CDA Amsterdam een actieplan om slim uit de lockdown te komen. Hoe ziet dat plan er uit?

De Balie Live Stadsgesprek

Een wekelijks gesprek over de impact van de coronacrisis met Amsterdammers die met hun voeten in klei staan, uitgezonden op AT5. In eerdere uitzendingen waren onder meer wethouders Rutger Groot Wassink, Sharon Dijksma en Victor Everhardt, huisarts in opleiding Bernard Leenstra en Ingrid Houtepen van Stichting Woon! te gast.

Spreker

Arre ZuurmondOmbudsman Amsterdam
Diederik BoomsmaGemeenteraadslid CDA Amsterdam

Je kunt nu een Kijk- & Luisterbijdrage doen