TV NL EN

De Grote Frank Heinen Voetbalquiz

Bijna tien jaar lang werkte hij aan Buiten de Lijnen, waarin hij aan de hand van meer dan 180 unieke portretten een alternatieve geschiedenis van 150 jaar voetbal schetst. Hij laat daarbij zien hoe de ‘grote’ geschiedenis langs de lijnen van deze levensverhalen loopt. Daarom in De Balie de Grote Frank Heinen Voetbalquiz!

Om 20:45 uur Nederland – Noord-Ierland op GROOT scherm.

Frank Heinen is volgens Michel van Egmond ‘de origineelste voetbalschrijver van dit moment’. De onvolprezen chroniqueur van het vergeten voetbal. Bijna tien jaar lang werkte Heinen aan Buiten de Lijnen, waarin hij aan de hand van meer dan 180 unieke portretten een alternatieve geschiedenis van 150 jaar voetbal schetst. Hij laat daarbij zien hoe de ‘grote’ geschiedenis langs de lijnen van deze levensverhalen loopt.

Frank is schrijver, journalist en maker van de rubriek Eindsignaal voor Studio Voetbal. Hij is zelf ook gek op quizzen en al jaren quizmaster van allerhande quizzen in kroegen en op evenementen. Eén plus één is twee. Daarom organiseren De Balie & Das Mag: De Grote Frank Heinen Voetbalquiz!

Ticketverkoop gaat per team: je koopt een ticket voor een team dat uit maximaal 5 spelers bestaat. De quiz wordt afgewisseld met speciale gasten die vertellen over hun favoriete vergeten voetballer. Meedoen, maar nog geen team? Mail tim.wagemakers@debalie.nl voor meer info!

P.S. Michel Abbink mag meedoen, maar alleen voor spek en bonen.

   

Speakers

Frank HeinenSchrijver, quizmaster