TV NL EN

De Niet Meer Normaal Show

Met o.a. de Kiesmannen, Luce van Kempen, Eveline van Rijswijk en Samira Rafaela

In samenwerking met
Lange zomeravonden op een vol terras, samen juichen voor het Nederlands Elftal en toeleven naar Lowlands 2020. Het klinkt te mooi om waar te zijn, en dat is het ook. Het coronavirus heeft de wereld op z’n kop gezet. Tijdens deze eerste aflevering van De Niet Meer Normaal Show verkennen we samen met de Kiesmannen de toekomst na corona met o.a. SER-lid Luce van Kempen en Europarlementariër Samira Rafaela.

Voor jonge mensen was de toekomst al onzeker. De klimaatcrisis, prestatiedruk, flexibele banen en onbetaalbare woningen waren geen optimistisch vergezicht. Deze crisis komt daar nu nog bovenop. Betaalt de jonge generatie straks de rekening van deze crisis? Of is dit juist het moment waarop zij de kans krijgt om ‘het nieuwe normaal’ vorm te geven?

Wat zijn de vergezichten van het post-corona tijdperk op het gebied van geld, macht, seks en klimaat?

Verken samen met ons de toekomst!


De Niet Meer Normaal Show

De Niet Meer Normaal Show is een nieuwe, interactieve liveshow waarin elke we week samen met spraakmakende gasten, muzikanten en kunstenaars verschillende vergezichten van het post-corona tijdperk verkennen. Een unieke coproductie van De Balie, de Kiesmannen, Pakhuis de Zwijger en Paradiso Amsterdam.

Vanaf 18 mei elke maandagavond om 20:30 live via www.debalie.nl, Facebook & www.youtube.com/DeBalieTV

Sprekers

Luce van KempenKroonlid SER
Samira RafaelaMEP D66
Dylan AhernDe Kiesmannen
Jochem JordaanDe Kiesmannen
Floris RijssenbeekDe Kiesmannen

Je kunt nu een Kijk- & Luisterbijdrage doen

Programma gemist? Kijk hem hier terug: