TV NL EN

De snijtafel offline #64

Youtube-serie De Snijtafel presenteert de nieuwe aflevering én gaat aansluitend in gesprek met tegenstanders.

Programmamaker
In samenwerking met
De snijtafel

De online YouTube-serie De snijtafel gaat offline! Vanaf nu kun je elke eerste donderdag van de maand een feestelijke première van de nieuwe aflevering verwachten met aansluitend een debat.

In de snijtafel #64 nemen Kasper C. Jansen en Enith Vlooswijk een column van Erdal Balci in de Volkskrant onder handen. Deze column gaat over hoe uniek de westerse zelfkritiek wel niet is (klik hier om de column te lezen).

In dit programma bekijken we de aflevering en gaan we in gesprek met niemand minder dan Erdal Balci over zijn eigen column! Ties Dams, China-kenner en strateeg bij Clingendael schuift aan bij Erdal Balci. Natuurlijk bestaat het andere duo uit Kasper C. Jansen en Enith Vlooswijk.

Ewout Jansen presenteert.

In De snijtafel Offline gaan we verder waar de aflevering normaal gesproken stopt en nodigen een deskundig duo uit om de besneden bron te verdedigen en gaan in discussie met de zaal.

Met:

Kasper C. Jansen produceert sinds september 2012 de internetvideoserie De snijtafel, waarin culturele producten worden geanalyseerd en geïnterpreteerd.

Erdal Balci is schrijver (Uitgeverij De Geus) en columnist (De Volkskrant, HP De Tijd).

Enith Vlooswijk Freelance wetenschapsjournalist, fact checker van De Volkskrant, columnist (De Ingenieur, C2W, UToday).

Ties Dams is schrijver en strateeg bij Clingendael. De Chinese staat bestudeert hij al sinds zijn studies tot filosoof, politicoloog en econoom in Utrecht, Londen en China. Aleph, zijn adviespraktijk, ontwikkelt strategie voor politiek en overheid.

De presentatie is in handen van Ewout Jansen onder meer wereldberoemd van de Sunday Assembly Amsterdam.

Speakers

Ewout JansenEwout Jansen is maker van onder andere de snijtafel.
Kasper C. JansenMaker van de snijtafel.
Enith Vlooswijk Wetenschapsjournalist, fact checker van De Volkskrant
Erdal Balci Schrijver en columnist.
Ties Dams Werkt bij Clingendael, is schrijver en strateeg. De Chinese staat bestudeert hij al sinds zijn studies tot filosoof, politicoloog en econoom.