TV NL EN

De Snijtafel Offline #65

Youtube serie De Snijtafel gaat offline

Programmamaker
In samenwerking met
De snijtafel

De online YouTube-serie De snijtafel gaat offline! Vanaf nu kun je elke eerste donderdag van de maand een feestelijke première van de nieuwe aflevering verwachten met aansluitend een debat.

In De snijtafel #65 bespreken Kasper C. Jansen & Gitte Briffa het boek ‘365 Dagen Succesvol in de liefde’ van David de Kock en Arjan Vergeer, volgens Psychologie Magazine de “absolute geluks-experts van Nederland”, bekend van hun schrikbarend vaak bezochte seminars. Ontdekken Kasper en Gitte eindelijk hoe je een “superrelatie” krijgt of blijven ze 365 dagen ongelukkig? Ligt dat dan aan hen of aan het boek?

Arjan Vergeer komt zijn boek verdedigen!!

De presentatie is in handen van Ewout Jansen onder meer wereldberoemd van de Sunday Assembly Utrecht en Amsterdam. Niemand minder dan de schrijfster Revka Bijl vertelt een kort verhaal en loopt daarna met de microfoon rond voor al uw prangende vragen.

In De snijtafel Offline gaan we verder waar de aflevering normaal gesproken stopt en nodigen een deskundig duo uit om de besneden bron te verdedigen en gaan in discussie met de zaal.

Over Arjan Vergeer

Arjan Vergeer is samen met David de Kock de man achter 365 Dagen Succesvol en bekend van de gelijknamige AD-column, video’s, boeken en schrikbarend vaak bezochte seminars.

Hou de website in de gaten voor meer informatie over De snijtafel #65!

Dit programma is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public