TV NL EN

De Snijtafel Offline #67

Youtube serie De Snijtafel gaat offline. Te gast: advocaten Gerard Spong en Peter Plasman.

Programmamaker
In samenwerking met
De snijtafel

De online YouTube-serie De snijtafel gaat offline! Vanaf nu kun je elke maand een feestelijke première van de nieuwe aflevering verwachten met aansluitend een debat.

In De snijtafel #67 bespreken Kasper C. Jansen en Ewout Jansen een item van Jinek over “top-advocaten” Plasman, Weski en Spong die vertellen over bizarre rechtszaken. Hoe bizar is eigenlijk wat deze advocaten (zelf) zeggen?

https://jinek.kro-ncrv.nl/gasten/advocaten-spong-weski-en-plasman-over-hun-meest-bizarre-strafrechtzaken

Update: Niemand minder dan Gerard Spong & Peter Plasman zelf zijn bereid om De snijtafel van repliek te dienen! Het is nog onduidelijk of ook Weski & Jinek zullen verschijnen, maar we hebben (nog) goede hoop dat zij net zo dapper op onze uitnodiging zullen reageren als Spong & Plasman.

In De snijtafel Offline gaan we verder waar de aflevering normaal gesproken stopt en nodigen een deskundig duo uit om de besneden bron te verdedigen en gaan in discussie met de zaal.

Hou de website in de gaten voor meer informatie over De snijtafel #67!

Sprekers

Kasper C. Jansen produceert sinds september 2012 de internetvideoserie De snijtafel, waarin culturele producten worden geanalyseerd en geïnterpreteerd.

Ewout Jansen is comedian en jurist, verzorgt comedy en presentaties bij de Sunday Assembly in Amsterdam, werkt mee aan De snijtafel en is verbonden aan Lean Lawyers.

Peter Plasman studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam, werd in 1987 beëdigd als advocaat en heeft sinds 1989 samen met enkele collega’s een eigen kantoor. Hij eindigde enkele keren in de Top 10 van strafpleiters van Peter R. de Vries.

Revka Bijl, auteur en wereldberoemd van de Sunday Assembly & Gapen onder water.

Speakers

Kasper C. JansenDe snijtafel
Ewout JansenCabaretier
Peter PlasmanStrafrechtadvocaat
Gerard SpongStrafrechtadvocaat
Revka Bijl Auteur