TV NL EN

De toekomst van het voetbal

In het jaar waarin Ajax tot grote hoogte stijgt in de Champions League en het Nederlands elftal weer kleur op de wangen kreeg in de Nations League slaan De Balie en VI PRO de handen in elkaar en bespreken de Toekomst van het Nederlandse voetbal.

Programmamaker
Een programma van
Een programma van
VI PRO

De toekomst van het voetbal

In het jaar waarin Ajax tot grote hoogte stijgt in de Champions League en het Nederlands elftal weer kleur op de wangen kreeg in de Nations League slaan De Balie en VI PRO de handen ineen en bespreken de toekomst van het voetbal. Met de golden boy onder de Nederlandse voetbaljournalisten, Pieter Zwart, én de mensen die het voetbal van vandaag en morgen vormgeven bespreken we de belangrijkste ontwikkelingen op en buiten het veld.

Kun je nog grotere Supermannen creëren dan Cristiano Ronaldo? Wat moet de trainer van de toekomst kunnen? Worden spelers steeds meer robots of blijft er ruimte voor de creatieve Messi’s? Hoe ziet het elftal van de toekomst eruit? En op welke manier gaat het spel veranderen?

Houd de site in de gaten voor de definitieve line-up!

VI PRO Special
Én we presenteren deze avond de nieuwste (gedrukte!) VI PRO-Special. In deze special van VI kijkt VI PRO naar de toekomst van het voetbal. Over welke vaardigheden moet de trainer van de toekomst beschikken? Wat kunnen we verwachten van het elftal van de toekomst? Hoe ziet een toekomstig stadion eruit? En hoe beleeft het publiek de komende jaren het spel? We zoeken naar antwoorden op deze vragen via de vertrouwde analyses, diepte-interviews en reportages. Zodat onze lezers een gids in handen krijgen richting de voetbaltoekomst.

 

Speakers

Hedwiges MaduroVoetbalanalist en voormalig profvoetballer
Robert EenhoornAlgemeen Directeur AZ Alkmaar
Frank HeinenSchrijver, columnist
Pieter ZwartAanvoerder VI Pro
Bas van den HovenVI PRO-redacteur
Jasper van LeeuwenTechnisch directeur FC Volendam en voormalig manager jeugdscouting Ajax
Sigrid OlthofSportwetenschapper
Afke van der WouwSportpsycholoog
Laura JonkerEigenaar adviesbureau XOET
Gijs de JongSecretaris Generaal KNVB