TV NL EN

HvA | De Balie Masterclass met Ali Niknam

In deze masterclass reeks van de HvA en De Balie delen maatschappelijk succesvolle mensen hun levenslessen met geselecteerde studenten van de hogeschool.

Programmamaker & moderator

In de masterclass reeks van de HvA en De Balie delen maatschappelijk succesvolle mensen hun levenslessen met geselecteerde studenten van de 7 faculteiten van de hogeschool van Amsterdam. Wat betekent succes precies voor de gastsprekers? Welke keuzes hebben zij moeten maken om te komen waar ze staan? En welke lessen kunnen zij delen met de studenten om hen beter voor te bereiden op het werken en leven in de veranderlijke en veeleisende stad Amsterdam? Het zijn 7 besloten bijeenkomsten met 7 sprekers uit verschillende disciplines.

Vanavond is Ali Niknam, oprichter van TransIP, The Datacenter Group en bunq de derde gastspreker in dit zevende seizoen van de reeks. Voor hem deelden Peter Bosz (voetbaltrainer Bayer Leverkusen) en Hans de Zwart (Directeur Bits of Freedom) hun ervaringen.

Gastsprekers uit eerdere seizoenen waren oa. Romana Vrede (actrice), Femke Halsema (burgemeester Amsterdam), Wouter Bos (bestuursvoorzitter VUmc), Youp van ’t Hek (cabaretier), Dieuwke Wynia (tv-maker), Mervyn ten Dam (ACHTUNG!), Kajsa Ollongren (minister Binnenlandse Zaken) en vele anderen.

Speakers

Ali NiknamCEO bunq