TV NL EN

HvA x De Balie masterclass met Eward Driehuis

In de masterclass reeks van de HvA en De Balie delen bekende mensen die succesvol zijn in hun vakgebied levenslessen. Welke keuzes hebben zij moeten maken om te komen waar ze staan? Gastdocent: Eward Driehuis.

Programmamaker & moderator
In samenwerking met
HvA

In de masterclass reeks van de HvA en De Balie delen bekende mensen die succesvol zijn in hun vakgebied levenslessen met geselecteerde studenten van de 7 faculteiten van de Hogeschool van Amsterdam. Welke keuzes hebben zij moeten maken om te komen waar ze staan? En welke lessen kunnen zij delen met de studenten om hen beter voor te bereiden op het werken en leven in de veranderlijke en veeleisende stad Amsterdam? Het zijn zeven besloten bijeenkomsten met zeven sprekers uit verschillende disciplines.

Gastdocent van de tweede masterclass is Eward Driehuis. Hij is strategisch directeur van Cybersprint. Voor hem deelde strafrechtadvocaat Natacha Harlequin haar ervaringen.

Dit is het achtste seizoen van de masterclass. In eerdere seizoenen waren gastdocenten Romana Vrede (actrice), Femke Halsema (burgemeester Amsterdam), Wouter Bos (voormalig minister van Financiën en vice-premier), Youp van ’t Hek (cabaretier), Dieuwke Wynia (tv-maker), Mervyn ten Dam (ACHTUNG!) en vele anderen.

Speakers

Eward DriehuisStrategisch directeur van Cybersprint