TV NL EN

Leave the world behind – Exclusive Fan Preview

DUUR
180 minuten

UITVERKOCHT Een exclusieve Fan Preview van de documentaire over de Swedish House Mafia. De film laat de succesvolle band zien tijdens de laatste tour in 2012-2013.

Swedish House Mafia De bekende, populaire DJ's/producers Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso bundelen hun krachten in het project Swedish House Mafia. Eigenlijk is Eric Prydz ook onderdeel van de formatie, maar nadat hij verhuist van Zweden naar Londen is hij officieel geen lid meer. Het eerste materiaal wat het drietal wereldkundig maakt is de single 'One'.

Solo zijn Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso al een tijdje bezig en alledrie tamelijk grote namen in de dancescene. Axwell vertelt in een interview dat de formatie Swedish House Mafia ontstaat op het moment dat hij naar Stockholm verhuist. Daar ontmoet hij Sebastian Ingrosso en later Steve Angello. Ze houden van dezelfde muziek en zo ontstaat de groep. En die speciale naam is 'gewoon een willekeurige gedachte', die de mannen kregen terwijl ze midden in de nacht buiten een kop koffie dronken.In eerste instantie is Eric Prydz ook onderdeel van Swedish House Mafia, maar nadat hij verhuist van Zweden naar Londen is hij officieel geen lid meer. Toch blijven de banden warm tussen hem en de rest en duikt hij regelmatig op bij de live-sets die ze verzorgen. Op 24 juni 2012 heeft de groep via hun website bekendgemaakt dat de komende tour de laatste is. De drie DJ's/producers gaan afzonderlijk van elkaar door met hun vak. Deze Fan Premiére is uitverkocht.