TV NL EN

MeetUp020 #6 – Hét gesprek tussen politici en onderwijsprofessionals

DUUR
120 minuten

Welke politieke partij heeft het antwoord op het lerarentekort in Amsterdam? Hoe gaan Amsterdamse politici ervoor zorgen dat leerkrachten in Amsterdam blijven? Wat zijn volgens de diverse politieke partijen de grootste problemen in het onderwijs en welke oplossingen stellen zij voor?
In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart organiseert Meetup020, het grassroots netwerk van Amsterdamse leraren en schoolleiders, hét gesprek tussen politici en onderwijsprofessionals.

Ben je leraar of schoolleider in Amsterdam, of student op de lerarenopleiding of pabo? Schuif dan op woensdag 31 januari aan om met onderwijswoordvoerders en fractievoorzitters van de Amsterdamse politieke partijen het gesprek aan te gaan. Misschien breng je ze nog wel op goede ideeën. We verzoeken je om van tevoren al gespreksonderwerpen in te brengen via bit.ly/Meetup020-6. Dat hoeft niet, maar is wel leuk.
Deze editie wordt wordt gefaciliteerd door De Balie en is mogelijk dank zij de medewerking van o.a. Marjolein Moorman (PvdA), Dehlia Timman (D66), Rutger Groot Wassink (GroenLinks), Erik Flengte (SP), Diederik Boomsma (CDA), Stefan de Bruijn (VVD) en Numan Yilmaz (DENK). Voor meer informatie over het programma, zie de website van Meetup020 Over Meetup020
Meetup020 is een onafhankelijk grassroots initiatief voor en door Amsterdamse leraren. We willen ervoor zorgen dat Amsterdamse onderwijsprofessionals zich met elkaar verbinden, kennis delen en van en met elkaar leren, of je nu werkt in po, vo, mbo, hbo of wo. Elke twee à drie maanden organiseert een team van vrijwilligers de Meetup020 bijeenkomsten, waarin deelnemers over actuele onderwerpen uit het onderwijs bespreken wat er goed gaat en wat er beter kan.