TV NL EN

Met Nerds om Tafel Live

Tijdens deze live-opname viert Met Nerds om Tafel niet alleen zijn tweede verjaardag, we nemen ook de honderdste aflevering op. Daar kun jij als luisteraar bij zijn!

Host
Randal Peelen
Taal
Nederlands

Kan het leuk zijn om anderhalf uur naar nerds te luisteren?

Ja, bewijst Met Nerds om Tafel. Het concept is simpel: men neme een tafel, vier tot vijf nerds, een dosis Spa Rood en een duw op de ‘record’-knop. De nerds wisselen zwaardere onderwerpen af met alledaagse verbazing.

Tijdens deze live-opname viert Met Nerds om Tafel niet alleen zijn tweede verjaardag, we nemen ook de honderdste aflevering op. Daar kun jij als luisteraar bij zijn!

Het voorprogramma wordt verzorgd door de vrienden van Tech45 en TechSnacks die de microfoons ineen slaan voor een unieke crossover-episode: TechSnacks45. Daarna schuiven de Nerds om tafel om het stokje over te nemen. Bovendien is er plek voor een live #vraag-de-nerds-vragenrubriek. Jouw vragen en hun antwoorden waren nog nooit zo live! Na de opnames is er een borrel in de Balie met uiteraard voldoende Spa Rood.

Programma:
15:00 TechSnacks45
16:00 Met Nerds om Tafel #100
17:00 Q&A
17:30 Borrel

 

Over de nerds

Randal Peelen is host van Met Nerds om Tafel. In het dagelijks leven werkt hij als commercieel directeur van internetprovider Tweak.

Daniel Kegel werkt bij De Persgroep als Digital Subscriptions manager, is American Footballnerd en voormalig co-founder van Tweakers.net.

Jurian Ubachs is gamerecensent bij Tweakers. Al meer dan 10 jaar reist hij stad en land af op zoek naar de beste games. Verder is hij verslaafd aan Amerikaanse sporten.

Joost Schellevis is techredacteur bij de NOS. Hij richt zich vooral op het snijvlak van technologie en maatschappij, zoals privacy en beveiliging.

Floris Diemel is mede-oprichter van Tweakers en tafelnerd. Het hosten laat hij graag aan de anderen over, zodat hij z’n ongezouten mening kan geven.

Speakers

Daniel Kegel Werkt bij De Persgroep als Digital Subscriptions manager
Jurian Ubachs Gamerecensent bij Tweakers
Joost Schellevis Techredacteur bij de NOS
Floris Diemel Mede-oprichter van Tweakers