TV NL EN

Nederlands Palestina Komittee

DUUR
120 minuten

NEDERLANDS PALESTINA KOMITEE NAKBA-BIJEENKOMST DINSDAGAVOND 8 MEI Op dinsdagavond 8 mei organiseert het Nederlands Palestina Komitee (NPK) in Amsterdam een openbare bijeenkomst met MUSTAFA BARGHOUTI Mustafa Barghouti (Jeruzalem, 1954) is arts en een van de oprichters van de Palestinian Medical Relief Society (PMRS). Naast zijn medische activiteiten is hij een prominent politicus. Hij is Algemeen Secretaris van het Palestijns Nationaal Initiatief, beter bekend als Al-Mubadara (het Initiatief). Namens die partij is hij lid van de Palestijnse Wetgevende Raad – het parlement van het Palestijns Nationaal Gezag (PNA). En tenslotte is hij lid van de Centrale Raad van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO). Barghouti staat bekend om zijn duidelijke en kritische opstelling.
Op grond van dit alles is hij bij uitstek degene aan wie – na alle oude en recente nederlagen die de Palestijnen hebben moeten incasseren – de vraag kan worden voorgelegd PALESTINA: HOE NU VERDER ? WAT MOET ER GEBEUREN? Omdat wij een grote toestroom verwachten en het aantal stoelen in de zaal beperkt is, dient u zich vóór 6 mei aan te melden via:
npk@xs4all.nl en 7,50 euro over te maken op bankrekeningnummer
IBAN NL20 INGB 0005579294 t.n.v. Nederlands Palestina Komitee, Amsterdam, o.v.v. Barghouti. Vermeld hierbij ook duidelijk uw naam. Alleen dan krijgt u toegang tot de bijeenkomst.
De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar medicijnen voor Gaza.
Wij hopen u op 8 mei in de Balie te kunnen verwelkomen datum : dinsdag 8 mei tijd : 20.00 – 22.00 u. (inloop vanaf 19.30 u.) plaats : de Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam-Centrum