TV NL EN

Operatie Interview: Hugo de Jonge

In het spannende interviewprogramma Operatie Interview wordt het vraaggesprek ontleed. 1 gast en drie vlijmscherpe interviewers. Wie de interviewers zijn, blijft tot op het podium geheim voor de gast. Hoofdgast: Hugo de Jonge

Hugo de Jonge

Hij begon zijn loopbaan als docent op een basisschool en is inmiddels minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en tevens vicepremier. CDA’er Hugo de Jonge is mede door zijn opvallende schoenen een van de bekendste bewindslieden. Maar het zijn niet enkel uiterlijkheden die ervoor zorgen dat de huidige minister van Volksgezondheid zo zichtbaar is.

De Jonge is veelvuldig aanwezig in het land, want als je minister de Jonge een uitnodiging stuurt, dan komt hij. Zo bleef hij dit jaar zelfs slapen in een jeugdzorginstelling en besloot hij de jeugdzorg opnieuw in te richten. Maar hoe hij dat precies wil doen, blijft nog even de vraag. Net zoals wie de nieuwe partijleider gaat worden van het CDA. De Jonge durfde als eerste te zeggen dat hij overweegt zich kandidaat te stellen. Hoe staat het ervoor met deze overwegingen en wat denkt hij van zijn concurrentie?

 

Operatie Interview

In het maandelijkse programma Operatie Interview wordt het vraaggesprek ontleed. 1 gast en drie vlijmscherpe interviewers. Wie de interviewers zijn, blijft tot op het podium geheim voor de gast. Het publiek weet naar welke antwoorden de interviewers vissen; de hoofdgast niet. Lukt het de interviewers om binnen de tijd onthullende antwoorden te ontlokken of de hoofdgast tot tranen te roeren? Wie heeft de ‘kunst van het interviewen’ volledig onder de knie?

Operatie Interview kende al spannende, spraakmakende en ontroerende interviews. Zo werd burgemeester Eberhard van der Laan – tot zijn grote verrassing – ondervraagd door zijn eigen vrouw, ging Sylvana Simons de confrontatie aan met interviewer Wilfred Genee, en bekeerde Hedy d’Ancona topvrouw Neelie Kroes tot het feminisme.

1 gast, 3 geheime interviewers
Wie heeft de kunst van het
interviewen het meest onder de knie?