TV NL EN

Operatie Interview: Beau van Erven Dorens

In het spannende interviewprogramma Operatie Interview wordt het vraaggesprek ontleed. 1 gast en drie vlijmscherpe interviewers. Wie de interviewers zijn, blijft tot op het podium geheim voor de gast. Hoofdgast: Beau van Erven Dorens

Hij is al meer dan twintig jaar niet uit ons medialandschap weg te denken en neemt daarin een verscheidenheid aan rollen aan. Van presentator tot acteur, van commentator tot schrijver, met zowel luchtige (RTL Boulevard), als zware onderwerpen (Beau Five Days Inside), Beau van Erven Dorens lijkt alles te willen proberen.

Na tegenvallende resultaten volgde hij afgelopen jaar Twan Huys op als presentator van RTL Late Night. Maar ook met Beau van Erven Dorens schieten de kijkcijfers helaas nog niet door het plafond. Toch lijkt kritiek moeiteloos van hem af te glijden. Durft hij het daarom aan om door drie onbekende interviewers aan de tand te worden gevoeld?

 

Operatie Interview

In het maandelijkse programma Operatie Interview wordt het vraaggesprek ontleed. 1 gast en drie vlijmscherpe interviewers. Wie de interviewers zijn, blijft tot op het podium geheim voor de gast. Het publiek weet naar welke antwoorden de interviewers vissen; de hoofdgast niet. Lukt het de interviewers om binnen de tijd onthullende antwoorden te ontlokken of de hoofdgast tot tranen te roeren? Wie heeft de ‘kunst van het interviewen’ volledig onder de knie?

Operatie Interview kende al spannende, spraakmakende en ontroerende interviews. Zo werd burgemeester Eberhard van der Laan – tot zijn grote verrassing – ondervraagd door zijn eigen vrouw, ging Sylvana Simons de confrontatie aan met interviewer Wilfred Genee, en bekeerde Hedy d’Ancona topvrouw Neelie Kroes tot het feminisme.

1 gast, 3 geheime interviewers
Wie heeft de kunst van het
interviewen het meest onder de knie?