TV NL EN

Popquiz Marathon Amsterdam 2014

DUUR
180 minuten

Op 28 mei vindt er weer een nieuwe editie plaats van de Popquiz Marathon in Amsterdam. Ook dit jaar kun je weer op verschillende locaties in Amsterdam rondes spelen met diverse thema’s. Of je nu een disco queen of een nineties bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken! Tussen 19.00 en 20.00 kunnen de vouchers worden ingewisseld voor het startpakket en de stempelkaart voor het hele team. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in de Melkweg het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Kaarten zijn online verkrijgbaar en aan de kassa en je hebt één kaart per team nodig. Early Birds actie – oefenquizzen!
Iedereen die zich aanmeldt krijgt wekelijks een oefenquiz, zodat je goed voorbereid aan de marathon kan beginnen!
Koop je teamkaart en mail het ticketnummer + de plaats waar je meespeelt naar info@popquizmarathon.nl. Reglement
– Per team heb je één kaartje nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen – Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren bij de Melkweg, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties KOOP VOOR 1 MEI JE TEAMKAART EN ONTVANG PERSOONLIJKE RUGNUMMERS Op veler verzoek kun je ook dit jaar weer je persoonlijke rugnummers ontvangen, als je tenminste op tijd je teamticket koopt natuurlijk! Wat moet je doen? Simpel. Koop meteen je teamkaart en mail vóór 1 mei je teamnaam + ticketnummer + de stad waar je mee gaat spelen naar info@popquizmarathon.nl, dan krijg je op 28 mei vijf rugnummers met je teamnaam erop gedrukt! En je hoeft zelf niet met veiligheidspelden te gaan sjouwen, want die doen we er gewoon ook nog voor je bij.