TV NL EN

Rollerdisco @ De Balie

DUUR
540 minuten

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar is het tijd voor een vervolg! Donker Collective, Joyriders en Blender slaan de handen ineen om tijdens museumnacht De Balie Amsterdam om te toveren tot een ware rollerdisco. Vanaf 22:00 tot 02:00 uur kan je komen skaten bij ons. Daarna gaan we nog door tot 07:00 uur met een heerlijk feestje.
.
Er zijn twee area's: Disco-fever area waar gerold mag worden. Daarnaast is er een area met hitjes, hiphop en nog veel meer randactiviteiten. Line-up:
➳ Festimi Soundsystem
➳ Egbert Jan Weeber
➳ Kremlin Disko
➳ Carte Blanche
➳ Forest of Heroes
➳ DoodLeuk Meer gekkigheid to be announced! Als je niet in het bezit bent van skates, maak je geen zorgen! Wij verhuren deze op de avond zelf natuurlijk voor jullie! Wat kun je verwachten…. ✌ Twee area's: een rollerdisco en een skateloze area.
✌ Rollerdisco tot 02:00.
✌ Unieke aankleding en rollerdames in gewaagde outfits.
✌ Wij van Donker Collective zullen zorgen voor de nodige creativiteit & randactiviteiten zoals jullie van ons gewend zijn! Earlybird ticket: 10,- euro (UITVERKOCHT)
Last round: 14,- euro (UITVERKOCHT) De voorverkoop is uitverkocht.  Laatste kaarten zullen aan de deur verkocht worden á 15 euro op de avond zelf. Meer info hierover volgt snel.

——————-
De Balie – 18+ – 22:00 – 07:00 Voor meer informatie:  https://www.facebook.com/events/1653940708156165/