TV NL EN

Sunday Assembly 7: #Evenwicht met Jan van Maarseveen

Dit programma is een initiatief van
Sunday Assembly is een maandelijkse bijeenkomst op de zondagochtend met een wetenschappelijke lezing, live-muziek van de Ameezingband, comedy, stilte, persoonlijke verhalen en filosofische speeddates.

Is de wereld om ons heen in evenwicht? Jan van Maarseveen (docent van het jaar, DWDD, Universiteit van Nederland) is hoogleraar Scheikunde bij de UvA en goochelt baanbrekend met moleculen en stikstof. Van Maarseveen is een veelgeprezen spreker en auteur en leert ons alles over evenwicht in de natuur.

Let op: voor dit programma is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Uitverkocht? Je kunt gratis live meekijken via deze pagina – ca. 5 minuten voor aanvang verschijnt de livestream. Wil je graag een Kijk- en Luisterbijdrage doen? Dat kan nu eenvoudig via iDeal!

Sunday Assembly

In verschillende grote steden, zoals Berlijn, New York, Kaapstad en Melbourne, worden sinds een paar jaar Sunday Assemblies gehouden. Het is begonnen uit een behoefte aan een kerk zonder god. In Amsterdam ontwikkelde Stichting Cultuurbord de afgelopen jaren een Nederlandse variant met de focus op wetenschap, comedy en gezamenlijk zingen en dansen.

Sprekers

Jan van Maarseveen Hoogleraar Bio-Inspired Organic Synthesis
Ewout Jansen Comedian en advocaat
Gitte BriffaTrainer en soulhacker bij Awarenest
Revka Bijl Schrijver
Lisa Verhaeghe de NaeyerZangeres
Renée Reijnders