TV NL EN

Uitreiking Omarmprijs

DUUR
90 minuten

Vanaf maandag 6 januari kunt u uw stem uitbrengen op de meest sociale ondernemer van Amsterdam. De Gemeente Amsterdam en MKB-Amsterdam hebben in het najaar een oproep gedaan om ondernemers te nomineren voor de Omarmprijs 2013. Een prijs die wordt uitgereikt aan de meest sociale ondernemer van Amsterdam. De genomineerden zijn bekend, u kunt nu stemmen!

Waarom de Omarmprijs?
Steeds meer lokale ondernemingen leveren een bijdrage aan het bestrijden van armoede in Amsterdam. De Gemeente Amsterdam en MKB-Amsterdam willen deze ondernemers meer in de spotlight zetten en andere bedrijven laten zien dat sociaal ondernemen ook rendabel kan zijn. De hoofdprijs bestaat uit een geldbedrag van € 5.000 en een bedrijfsadvies van Annemarie van Gaal (Van Gaal & Company) en Alexander Ribbink (Prime Ventures).

Finalisten
Uit alle inzendingen zijn door de jury vier bedrijven gekozen om voor de Omarmprijs 2013 in aanmerking te komen. De finalisten zijn:

1. Kesbeke Amsterdamse Tafelzuren
2. Smederij Goedhart
3. Brouwerij De 7 Deugden
4. Islamitische slagerij Sera

Breng uw stem uit!
Bekijk de bedrijfsprofielen van de finalisten en stem op uw favoriet. Dit kan tot donderdag 13 februari 2014 12:00 uur op www.amsterdam.nl/omarmprijs. Uw stem telt mee in de einduitslag!